Je bent hier: Aan de slag > Je V650 instellen

Je V650 instellen

Voer het instellen uit in de Polar Flow webservice. Daar kunt je in een keer alle fysieke gegevens invullen die vereist zijn voor nauwkeurige trainingsgegevens. Je kunt er ook je taal selecteren en de meest recente firmware voor je V650 ophalen. Voor het instellen in de Polar Flow webservice heb je een computer met internetverbinding nodig.

Als je je niet meteen bij een computer met internetverbinding kunt geraken, kun je ook vanaf het apparaat starten. Denk eraan dat het apparaat slechts een deel van de instellingen bevat. Om te zorgen dat je de optimaal plezier hebt van je V650 is het van belang dat je de installatie later uitvoert in de Polar Flow webservice.

Instellen in de Polar Flow webservice.

1. Ga naar flow.polar.com/start en download de Polar FlowSync software; deze heb je nodig om je V650 met de Flow webservice te kunnen verbinden.
  2. Open het installatiepakket en volg de instructies op het scherm voor de installatie van de software.
  3. Nadat de installatie gereed is, opent FlowSync automatisch en vraagt je om verbinding te maken met je Polar-product.
  4. Activeer je V650 door een paar seconden op de zijknop te drukken.
  5. Sluit de V650 met de USB-kabel aan op de USB-poort van je computer. Laat je computer eventuele USB-stuurprogramma's installeren als die worden aangeboden.
  6. De Flow webservice wordt automatisch geopend in je internetbrowser. Maak een Polar-account of meld je aan als je al een account hebt. Vul je fysieke instellingen nauwkeurig in, want deze zijn van invloed op je calorieberekening en andere functies van Smart Coaching.
  7. Klik op Opslaan om de installatie af te sluiten. FlowSync start met het synchroniseren van de gegevens naar je V650. Wacht totdat de synchronisatie gereed is alvorens je V650 los te koppelen. De status van FlowSync wordt gewijzigd in Voltooid, als de synchronisatie voltooid is.

In de Polar Flow webservice kun je de volgende talen kiezen:Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi or Svenska.

Instellen vanaf het apparaat

Sluit de V650 met de meegeleverde kabel aan op de USB-poort van je computer of op een USB-lader. Activeer je V650 door op de zijknop te drukken. Als je dat voor het eerst doet, leidt je V650 je door een eerste setup procedure.

1. Begin met het kiezen van je taal uit de volgende opties: Dansk (Deens), Deutsch (Duits), English (Engels), Español (Spaans), Français (Frans), Italiano (Italiaans), Nederlands, Norsk (Noors), Português (Portugees), Suomi (Fins), Svenska (Zweeds), 日本語 (Japans) of 简体中文 (Vereenvoudigd Chinees). Als jouw taal niet zichtbaar is, veeg dan omhoog om door de lijst te bladeren. Kies a taal door erop te tikken. Het veld wordt rood. Bevestig en ga door naar de volgende instelling door op onderaan op het scherm te tikken.
  2. Eenheden: Kies metrisch (kg/cm) of Engelse (lb/ft) eenheden.
  3. GPS-tijd gebruiken Als je wilt dat de V650 de Coordinated Universal Time (UTC) overneemt van de GPS-satellieten, vink je het vak aan en kies je de voor jou dichtstbijzijnde UTC-tijdzone.
  4. Tijd Wijzig de tijdnotatie door 12u/24u aan te raken (1). De gekozen tijdnotatie wordt in wit weergegeven. Als je de 12u-notatie kiest, selecteer dan ook VM of NM (2). Voer daarna de lokale tijd in.

5. Datum: Voer de huidige datum in.
  6. Geslacht: Kies Mannelijk of Vrouwelijk.
  7. Lengte: Voer je lengte in.
  8. Gewicht: Voer je gewicht in.
  9. Geboortedatum: Voer je geboortedatum in.
  10. Om je instellingen te wijzigen tik je op onderaan op het scherm om terug te gaan naar de gewenste instelling. Om de instellingen te accepteren tik je op . De V650 gaat naar het hoofdvenster.

Voor de meest nauwkeurige en persoonlijke trainingsgegevens is het van belang dat je accuraat bent met fysieke instellingen als je leeftijd, gewicht en geslacht.