Je bent hier: Aan de slag > Compatibele sensoren > Polar hartslagsensor Bluetooth® Smart

Polar hartslagsensor Bluetooth® Smart

De Polar hartslagsensor bestaat uit een comfortabele band en een zender. Hij meet nauwkeurig je hartslag en zendt de gegevens direct naar de V650.

Hartslaggegevens geven je inzicht in je fysieke conditie en hoe je lichaam reageert op training. Hoewel er vele subjectieve aanwijzingen zijn voor de wijze waarop je lichaam zich tijdens training gedraagt (inspanning, ademhalingssnelheid, fysieke gevoelens), is er geen enkele zo betrouwbaar als de hartslag. Deze is objectief en wordt zowel door interne als externe factoren beïnvloed, hetgeen betekent dat je een betrouwbare maat hebt van je lichamelijke gesteldheid.

Hartslagsensor aan V650 koppelen

1. Doe je hartslagsensor om zoals in Hartslagsensor dragen is aangegeven en ga naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen > Nieuw apparaat koppelen.
  2. De V650 geeft een lijst van de gevonden apparaten. Tik op het apparaat dat je wilt koppelen.
  3. Koppelen geslaagd verschijnt als het koppelen voltooid is.