Je bent hier: Aan de slag > Compatibele sensoren > Polar snelheidssensor Bluetooth® Smart

Polar snelheidssensor Bluetooth® Smart

Een reeks factoren kan je fietssnelheid beïnvloeden. Conditie is duidelijk één daarvan, maar weercondities en uiteenlopende weghellingen spelen ook een grote rol. De meest geavanceerde manier om te meten hoe deze factoren je snelheid beïnvloeden is met de aerodynamische snelheidssensor.

• Meet je huidige, gemiddelde en maximumsnelheid
  • Volgt je gemiddelde snelheid om je vorderingen en de verbetering van je prestaties te zien
  • Licht maar duurzaam en eenvoudig te bevestigen

Snelheidssensor koppelen aan de V650

Zorg dat de snelheidssensor correct geïnstalleerd is. Zie de gebruiksaanwijzing van de snelheidssensor voor meer informatie over het installeren van de sensor.

1. Ga naar Algemene instellingen > Koppelen > Nieuw apparaat koppelen. De V650 moet zich binnen drie meter bevinden van de sensor die je wilt koppelen. Het is dicht genoeg als hij op het stuur is gemonteerd.

2. Activeer de sensor die je wilt koppelen. Draai het wiel enkele malen rond om de sensor te activeren. Het knipperende rode licht geeft aan dat je de sensor geactiveerd hebt.

Voer de koppeling uit binnen 30 seconden na het activeren van de sensor.

3. De V650 geeft een lijst van de gevonden apparaten. Het dichtstbijzijnde apparaat staat bovenaan in de lijst. Tik op het apparaat dat je wilt koppelen.

4. Koppelen geslaagd verschijnt als het koppelen voltooid is.

5. Koppel de sensor aan Fiets 1, Fiets 2, Fiets 3 of Fiets 4. Je kunt de fiets later wijzigen in Gekoppelde apparaten.

6. Stel de wielmaat in. Bevestig deze en ga terug naar het menu KOPPELEN door op te tikken.

Als je een fiets kiest om te gaan rijden, zoekt je V650 automatisch naar de sensoren die je aan de fiets gekoppeld hebt. De V650 is klaar zodra het groene cirkeltje rond de sensorindicator continu aan is