Je bent hier: Training > Knopfuncties tijdens training

Knopfuncties tijdens training

Functies zijknop

• De trainingsweergave wijzigen door kort indrukken.
  • Ingedrukt houden om het zijmenu weer te geven of, als het display vergrendeld is, ingedrukt houden om de display te ontgrendelen.
  • Acht seconden ingedrukt houden om de V650 uit te schakelen.

Tijdens zware neerslag kunnen regendruppels de functies van het aanraakscherm storen. We adviseren je het display te vergrendelen via het menu van de zijknop om dat te voorkomen.

Functies bovenste knop

• Een ronde vastleggen door kort indrukken.

De functie BOVENSTE KNOP LEGT RONDE VAST moet zijn ingeschakeld. Deze functie is standaard ingeschakeld. Je kunt deze functie in Instellingen > Sportprofielen in- of uitschakelen (kies het profiel dat je wilt bewerken om de instelling weer te geven).

• Houd de knop ingedrukt als je de registratie wilt onderbreken. Houd STOP drie seconden ingedrukt als je de trainingssessie wilt stoppen.

Functies aanraakscherm

• Veeg over het scherm om de trainingsweergaven te wijzigen.
  • De rode driehoek rechtsonder in een gegevensveld betekent dat je snel kunt schakelen tussen de getoonde informatie, bijvoorbeeld van snelheid naar gemiddelde snelheid.
  • Veeg omlaag om het vervolgmenu te openen. Hierin kun je het led-lampje, de trainingsgeluiden en de helderheid van het display aanpassen.