Je bent hier: Aan de slag > Menu en functies

Menu en functies

Menu-items

1. ROL MENU: Veeg omlaag om het rolmenu te openen. Hier kun het ledlampje, de trainingsgeluiden en de helderheid van het display aanpassen.
  2. HISTORIE: Bekijk de details van je sessies en de totalen van je fietshistorie.
  3. INSTELLINGEN: Pas de instellingen naar behoefte aan.
  4. FAVORIETEN: Schakel Strava Live Segments® in of kies een route voor je rit. Voeg routes en segmenten die je hebt gedownload van Strava toe aan je Favorieten in de Flow webservice en synchroniseer ze naar je V650.
  5. PROFIEL: Kies het profiel en de fiets voor je rit.
  6. De indicators onder aan het display geven informatie over de status van de sensoren.

Functies van knoppen

Er zit een fysieke knop aan de zijkant van de V650 en een andere zit aan de voorzijde.

Druk op de zijknop (1) om de volgende opties weer te geven.

• SYNCHRONISEREN MET MOBIEL
  • HOOGTE KALIBREREN
  • DISPLAY VERGRENDELEN
  • SENSOREN ZOEKEN
  • V650 UITSCHAKELEN

Druk op de knop aan de voorzijde (2) om de registratie te starten en houd hem ingedrukt om te pauzeren.

Leg een ronde vast door normaal te drukken. Zie Sportprofielinstellingen voor instructies over het in- en uitschakelen van de functie BOVENSTE KNOP LEGT RONDE VAST.

Functies aanraakscherm

Tikken

• Openen waarop je tikt.
  • Item selecteren
  • Bevestigen en terugkeren naar het vorige niveau door op te tikken.
  • Doorgaan door op te tikken.

Naar rechts of naar links vegen

• Schakelen tussen trainingsweergaven tijdens de training.
  • Bladeren tussen trainingsweergaven in sportprofielinstellingen.
  • Doorloop details van je fietssessie in GESCHIEDENIS.

Veeg omlaag vanaf de bovenrand van het scherm

Open het vervolgmenu. Hierin kun je het signaallampje, de trainingsgeluiden en de helderheid van het display aanpassen.

Veeg omhoog of omlaag

Blader door de inhoud van het scherm.