Je bent hier: Training > Historie

Geschiedenis

Sessies

De V650 slaat het overzicht van je rit op in GESCHIEDENIS > Sessies. Daar vind je een lijst van je sessies met informatie over de datum, de starttijd, het profiel en de fiets.

• Tik op een sessie om het overzicht te openen. Blader door de sessie door naar links of naar rechts te vegen.
  • Houd een sessie aangetikt om deze te verwijderen.

Draag je trainingsgeschiedenis voor verdere analyse over naar de Polar Flow webservice met de USB-kabel en de FlowSync software. De webservice biedt je verschillende opties voor analyse van de gegevens.

Totalen

Ga naar GESCHIEDENIS > Totalen om je trainingstotalen te bekijken.

Totalen bevat cumulatieve gegevens die zijn geregistreerd tijdens alle trainingssessies sinds de laatste reset.

• Tijdskader
  • Duur
  • Afstand
  • Calorieën
  • Afstand gereden op Fiets 1, Fiets 2, Fiets 3 en Fiets 4.

Tik op het veld om de totalen te resetten. De fietstotalen moeten apart worden gereset.

De waarden worden automatisch bijgewerkt wanneer je de registratie stopt.

Gebruik het totaalwaardenbestand als een seizoens- of maandelijks overzicht van fietsgegevens.