Je bent hier: Aan de slag > Compatibele sensoren > Polar trapfrequentiesensor Bluetooth® Smart

Polar trapfrequentiesensor Bluetooth® Smart

De meest praktische manier om je fietssessie te meten is met onze geavanceerde draadloze trapfrequentiesensor. Hij meet je huidige, gemiddelde en maximale trapfrequentie als omwentelingen per minuut, zodat je de fietstechniek van je rit met die van vorige ritten kunt vergelijken.

• Verbetert je fietstechniek en herkent je optimale trapfrequentie
  • Met de storingsvrije trapfrequentiegegevens kun je je eigen prestaties evalueren
  • Aerodynamisch en licht ontwerp

Trapfrequentiesensor koppelen aan de V650

Zorg dat de trapfrequentiesensor correct gemonteerd is. Zie de gebruiksaanwijzing van de trapfrequentiesensor voor meer informatie over het installeren van de sensor.

1. Ga naar Algemene instellingen > Koppelen > Nieuw apparaat koppelen. De V650 moet zich binnen drie meter bevinden van de sensor die je wilt koppelen. Het is dicht genoeg als hij op het stuur is gemonteerd.

2. Activeer de sensor die je wilt koppelen. Draai de crank enkele malen rond om de sensor te activeren. Het knipperende rode licht geeft aan dat je de sensor geactiveerd hebt.

Voer de koppeling uit binnen 30 seconden na het activeren van de sensor.

3. De V650 geeft een lijst van de gevonden apparaten. Het dichtstbijzijnde apparaat staat bovenaan in de lijst. Tik op het apparaat dat je wilt koppelen.

4. Koppelen geslaagd verschijnt als het koppelen voltooid is.

5. Koppel de sensor aan Fiets 1, Fiets 2, Fiets 3 of Fiets 4. Je kunt de fiets later wijzigen in Gekoppelde apparaten.

Als je een fiets kiest om te gaan rijden, zoekt je V650 automatisch naar de sensoren die je aan de fiets gekoppeld hebt. De V650 is klaar zodra het groene cirkeltje rond de sensorindicator continu aan is