Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow App

Polar Flow App

De Polar Flow app geeft je meteen na je sessie een snel overzicht van je trainingsgegevens. Je ziet ook de weekoverzichten van je training in het trainingslogboek. De Flow app is de gemakkelijkste manier om de trainingsgegevens van je V650 te synchroniseren met de Flow webservice.

De Polar V650 is compatibel met de Polar Flow app v.3.0 of later voor iOS en Android. Je hebt ook firmwareversie 1.4.5 of later nodig op je V650 om deze te kunnen gebruiken met de Flow app. Polar FlowSync biedt de update aan wanneer je de V650 op je computer aansluit met de meegeleverde USB-kabel.

Met de Flow app zie je het volgende.

• Routeweergave op een kaart
  • Trainingseffect
  • Trainingsbelasting en hersteltijd
  • Starttijd en duur van je sessie
  • Gemiddelde en maximale snelheid of tempo en afstand
  • Gemiddelde en maximale hartslag, cumulatieve hartslagzones
  • Calorieën en vetverbrandings% van calorieën
  • Maximale hoogte, stijging en daling
  • Rondegegevens

Voordat je de Flow app kunt gaan gebruiken moet je je V650 registreren in de Flow webservice. De registratie vindt plaats bij het instellen van je V650 op flow.polar.com/start. Zie Je V650 instellen voor meer informatie.

Om de Flow app te gaan gebruiken dien je hem op je mobiele apparaat te downloaden vanaf de App Store of Google Play. Ga naar www.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app. Om je trainingsgegevens in de Flow app te bekijken moet je je V650 na je sessie daarmee synchroniseren. Zie Synchroniseren voor informatie over het synchroniseren van de V650 met de Flow app.