Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Polar V650 Gebruiksaanwijzing

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe V650! Bedoeld voor de meest ambitieuze fietser helpt de V650 je met vertrouwen te fietsen en je optimale prestaties te bereiken.

Deze gebruiksaanwijzing bevat volledige instructies en helpt je het maximale uit je nieuwe trainingspartner te halen. Ga naar www.polar.com/en/support/v650 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

V650

Bekijk je trainingsgegevens, zoals hartslag, snelheid, afstand en hoogte, in één oogopslag op het grote scherm.

USB-kabel

Gebruik de USB-kabel om de batterij te laden en de gegevens tussen je V650 en de Polar Flow webservice te synchroniseren met de FlowSync software.

Bluetooth® Smart hartslagsensor*

Zie je huidige nauwkeurige hartslag tijdens de training op je V650. Je hartslag wordt gebruikt om te analyseren hoe je sessie verliep.

*Alleen inbegrepen in de V650 met hartslagsensorset. Als je een V650 zonder hartslagsensor gekocht hebt, geen probleem; je kunt er altijd een aanschaffen.

Polar FlowSync software

Met de Flowsync software kun je gegevens via de USB-kabel synchroniseren tussen je V650 en de Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om de Polar FlowSync software te downloaden en te installeren.

Polar Flow webservice

Plan en analyseer elk detail van je training, pas je apparaat aan en lees meer over je prestaties op polar.com/flow.