Je bent hier: Aan de slag > Batterij opladen

Batterij opladen

De V650 heeft een interne oplaadbare batterij. Gebruik de USB-kabel van de productset om je V650 via de USB-connector op je computer op te laden.

1. Druk de kap omlaag om hem te openen
  2. Til de kap omhoog en sluit de micro USB-connector aan op de USB-poort.
  3. Sluit het andere eind van de kabel aan op je PC.
  4. De laadanimatie verschijnt op de display. Het volledig laden van de batterij kan tot vijf uur duren.

Je kunt de batterij via een stopcontact opladen. Gebruik bij het opladen via een stopcontact een USB-voedingsadapter (niet meegeleverd bij het product). Gebruik je een USB-voedingsadapter? Zorg dan dat je adapter is gemarkeerd met “output 5Vdc” en dat de adapter minimaal 500 mA levert. Gebruik alleen een USB-voedingsadapter met het juiste veiligheidskeurmerk (gemarkeerd met "LPS", "Limited Power Supply", "UL listed" of “CE”).

Laad Polar producten niet op met een oplader van 9 volt, anders kunnen ze beschadigd raken.

De gebruiksduur van de batterij is ongeveer 10 uur. De gebruiksduur is afhankelijk van veel factoren, zoals de temperatuur van de omgeving waarin je je V650 gebruikt, de functies die je kiest en gebruikt en de batterijleeftijd. De gebruiksduur neemt merkbaar af bij temperaturen onder nul.

Laat de batterij niet langdurig leeg en houd hem altijd volledig geladen, want dat kan de levensduur van de batterij beïnvloeden.