Ön itt van: Beállítások > A Polar alkalmazás frissítése

A Polar alkalmazás frissítése

A következő utasítások a Polar Watch Faces alkalmazás frissítésére is vonatkoznak.

Az M600-asán található Polar alkalmazás a Play Store mobil alkalmazáson keresztül frissít.
Android telefonnal rendelkező felhasználóknak: A Play Store alkalmazás csak akkor használható az okosórán, ha az M600 csatlakozik egy wi-fi hálózathoz, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül egy Internet eléréssel rendelkező telefonhoz.
iPhone felhasználóknak: A Play Store alkalmazás használatához az M600 készüléket csatlakoztatnia kell egy wi-fi hálózathoz.

Ha engedélyezi, hogy a Play Store alkalmazás automatikusan frissítse a készülék alkalmazásait, az M600 Polar alkalmazása mindig naprakész marad, és megkapja a legújabb javításokat.

Ha kikapcsolja az M600 Play Store alkalmazásának automatikus frissítés funkcióját, az M600 egy értesítővel jelzi, ha frissítés érhető el a Polar alkalmazáshoz. A Play Store áruházban a Polar alkalmazás Polar Flow - Activity & Sports néven szerepel! Kövesse az alábbi utasításokat a frissítés manuális telepítéséhez.

A Polar alkalmazás manuális frissítése

  1. A Play Store alkalmazás megnyitásához koppintson a Polar Flow - Activity & Sports frissítésére.
  2. Az Updates (frissítések) menüben koppintson a Polar Flow - Activity & Sports lehetőségre.
  3. Görgessen fel, és koppintson az Update (frissítés) lehetőségre a frissítés letöltéséhez.

A Polar Flow - Activity & Sports frissítés sikeres telepítése után értesítőt fog kapni az M600-on. Egy másik értesítő jelzi a Polar alkalmazás frissítését.

További információért olvassa el a használati utasítást A rendszerszoftver frissítése című fejezetét, illetve a választ a Hogyan ellenőrizhetem az M600 készülék szoftververzióját? kérdésre a Polar súgó oldalon.