Ön itt van: Polar funkciók > Polar Smart Coaching funkciók > Polar Sleep Plus

Polar Sleep PlusTM

Az M600 készülékén található Polar alkalmazás figyelemmel kíséri alvását, amennyiben éjszaka is viseli az órát. Érzékeli, hogy mikor aludt el és mikor ébredt fel, valamint összegyűjti az alvási adatokat a részletesebb elemzéshez a Polar Flow alkalmazásban és webes felületen. Az okosóra figyeli kezének mozgását az éjszaka során, hogy nyomonkövessen minden megszakítást az egész éjszakai alvása során, és megmondja, hogy valójában mennyi időt töltött alvással.

Első lépésként állítsa be a kívánt alvásidőt a Polar Flow beállításokban. Majd egyszerűen kezdje el viselni az M600 okosórát éjszaka. A Sleep Plus funkcióról részletesebb információért lásd: [támogató dokumentum].

Alvási adatok a Polar alkalmazásban

Amikor az M600 érzékeli, hogy felébredt, értesítést küld az okosórára az elkészült elemzéssel. Az összesített alvási adatok megtekintéséhez koppintson az értesítőre.


Az alváskövetést manuálisan is leállíthatja.

Az alváskövetés manuális leállításához

  1. A Polar alkalmazás megnyitásához nyomja meg az M600-as elülső gombját.
  2. Pöccintsen felfelé a megkereséshez, majd koppintson az My day (én napom) lehetőségre.
  3. Koppintson az „Open sleep summary?” (Alvás összesítésének megnyitása?) krátyára.
  4. Az alváskövetés kikapcsolásához koppintson a pipa ikonra.

Alvási adatok kártya és alvásösszesítés

Az alvási adatok kártyát a Mai nap nézetben ellenőrizheti. Koppintson a kártyára az alvási adatok részletesebb összesítéséért.


Pihenőidő
Tényleges alvás százaléka
Alvás folytonossága

Az alváskártya alatt minősítheti alvását. Az alvásminősítési opciók megnyitásához koppintson a kártyára, majd arra a hangulatjelre, amely a legjobban jellemzi az előző éjszakai alvását.


Az alvási adatok összesítése nézet a következő információkat jeleníti meg:


Alvási idő: Az elalvás és a felébredés között eltelt idő.

Az elalvás ideje.

A felébredés ideje.

Tényleges alvás: A tényleges alvási idő százaléka és hossza. Pontosabban, ez az alvásidő, a megszakítások idejét levonva.

Alvás folytonossága: Annak kiértékelése, hogy mennyire volt folyamatos az alvásideje (1-től 5-ig terjedő skálán).

Alvás lebontása: A tényleges alvásidő és a megszakítások illusztrációja a kívánt alvásidőhöz viszonyítva.

Alvással kapcsolatos visszajelzés: A kapott visszajelzés az alvási adatokon, a kívánt alvásidőn, valamint az Ön által adott értékelésen alapul.


Alvási adatok a Polar Flow alkalmazásban és a webes felületen

Az alvási adatok megjelennek a Polar Flow alkalmazásban és webes szolgáltatásban miután szinkronizálta M600 okosórája Polar alkalmazását. A Flow alkalmazás és webes szolgáltatás éjszakai és heti nézetekben mutatja az alvási adatait. A Flow web felületen, a Sleep (alvás) fül alatt a Diary (napló) lehetőségben nézheted meg alvásodat. Beveheted alvási adataidat az Activity reports (aktivitási jelentések) közé a Progress (előrehaladás) fülön.

A Polar Flow alkalmazásban és webes felületen beállíthatod a kívánt alvásidőt, hogy meghatározd, mennyit szeretnél aludni éjszakánként. Minősítheted is alvásodat. Ha helytelenül megjelenített elalvási és ébredési időket megváltoztathatja a webes felületen és az alkalmazásban is. Visszajelzést kapsz arról, hogyan aludtál az alvási adataid, a kívánt alvási idő és alvás minősítése alapján.

Alvásmintád követésével láthatod, ha mindennapi életednek változásai hatással vannak alvásodra, és megtaláld a helyes egyensúlyt a pihenés, a napi aktivitás és az edzés között.

Tudj meg többet a Polar Sleep plus (alvás plusz) lehetőségről a részletes útmutatóban.