Ön itt van: Fontos információk > Az M600 készülék gondozása

Az M600 készülék gondozása

Akárcsak bármely elektronikus eszközt, a Polar M600-at is gondosan karban kell tartani. Az alábbi jabaslatok segítenek a garanciában meghatározott kötelezettségek elvégzésében, és abban, hogy a terméket sok évig elégedetten használhassa.

Ne töltse a készüléket, ha nedves a töltőcsatlakozója.

Az edző eszközt tartsa tisztán.

  • Javasoljuk, hogy minden edzés program után szappannal, folyóvíz alatt mossa le a készüléket, illetve a szilikon csuklószorítot. Húzza le a készüléket a csuklópántról, és külön tisztítsa le őket. Ha szükséges, egy puha törölközővel törölje szárazra.

Fontos, hogy lemossuk a készüléket illetve a csuklószorítót abban az esetben is ha medencében használtuk, mivel a medence fertőtlenítésre használt klót kárt tehet a készülékben, ha sokáig rajta marad.

  • Ha nem használja éjjel-nappal a készüléket, a tárolás előtt törölje le róla a rárakódott párát. Ne tárolja levegőtlen, illetve nedves helyen. Pl. műanyag zsák, nedves sporttáska.
  • Ha szükséges, egy puha törölközővel törölje szárazra. A por és szennyeződések letörléséhez az eszközről használjon nedves papírtörölközőt. A vízállóság megőrzése érdekében a készüléket erős vízsugár alatt ne mossa. Sose használjon alkoholt, vagy bármilyen nemű csiszoló anyagot, mint pl. fém, gyapjú vagy tisztitó vegyszerek, az eszköz tisztítására.
  • Az M600 készüléke számítógéphez vagy USB adapterhez történő csatlakoztatásakor ellenőrizze, hogy nem található-e nedvesség, haj, por vagy kosz az M600 töltőjén. Finoman törölje le a szennyeződéseket vagy nedvességet. A karcmentesség megőrzése érdekében ne használjon éles eszközöket a tisztításhoz.

Az üzemi hőmérsékletek -10 °C-tól +50 °C-ig / +14 °F-től +122 °F-ig terjednek.

Tárolás

Az edző eszközt tárolja hűvös és száraz helyen. Ne tárolja őket nedves környezetben, nem szellőző anyagban (műanyagtasak, vagy sporttáska), vagy vezetőképes anyag mellett (pl.: nedves törülköző). Ne tegye ki huzamosabb ideig közvetlen napfénynek az edző eszközt, vagyis ne hagyja azt például az autóban vagy a kerékpárra felszerelve.

Javasolt az edző eszközt részben vagy teljesen feltöltött állapotban tárolni. Az akkumulátor tárolás során folyamatosan merül. Ha több hónapig nem használja az edző eszközt, javasolt azt néhány hónap elteltével újra feltölteni. Ez megnövelheti az elem élettartamát.

Szervizelés

Javasoljuk, hogy a kétéves garancia ideje alatt csak hivatalos Polar szervizközpontban javítassa a készüléket. A Polar Electro által nem engedélyezett javítás által okozott kár, vagy következményes kár esetén a garancia nem érvényesíthető. További információért, lásd a Korlátozott nemzetközi Polar garancia c. részt.

Elérhetőségeinkről és a Polar szervizközpontok címeiről a support.polar.com webhelyen és az egyes országok weboldalain tájékozódhat.