Ön itt van: Polar funkciók > Lépésszám mérése csuklómozgás alapján

Lépésritmus mérése csuklómozgás alapján

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy külön lépéshossz-érzékelő nélkül mérje le lépésritmusát. A lépésritmust a csuklópántba épített gyorsulásmérő számítja ki.

A lépésritmus mérési funkció a következő sportoknál érhető el: Séta, kocogás, futás, pályafutás, terepfutás, túrafutás, futópad, és Ultra futás.

A lépésritmus megtekintéséhez edzés közben lépjen a Polar Flow alkalmazás > Sport profiles (sport profilok) menübe > koppintson a kívánt sportprofilra > Change settings / Edit (beállítások módosítása/szerkesztés) > és adja hozzá a Running cadence (futás lépésritmusa) számlálót a Training views (edzés nézet) mezőhöz a futáshoz használt sportprofilnál. A sportprofil beállításait a Polar Flow webes szolgáltatásban is módosíthatja a Sport Profiles (sport profilok) > Edit (szerkesztés) menüpontban. Az edzés után az M600 Polar Flow alkalmazásában, illetve a Polar Flow webes szolgáltatásban tekintheti meg az átlagos és maximális lépésritmust.

A funkció használatához rendelkeznie kell legalább a Polar alkalmazás 1.4 verziójával az Android telefonnal párosított M600 készüléken, vagy a Polar alkalmazás 2.0 verziójával az iPhone telefonnal párosított M600 készüléken.

A lépésritmus-mérő funkció használatáról további információkat a Polar súgó oldalon talál.