Ön itt van: Edzés a Polar készülékkel > Polar alkalmazás menü szerkezet

Polar alkalmazás menü


Edzés

Itt indíthatja el az edzéseit. A Polar alkalmazásban található sport profiles (sport profilok) listájának megtekintéséhez nyissa meg a Training (edzés) funkciót. Itt választhatja ki a kívánt sportot.

A Polar Flow alkalmazás vagy a Polar Flow webes szolgáltatás segítségével módosíthatja az M600-asán található Polar alkalmazásban megjelenő sport profilok választékát. Koppintson a Sport profiles (sport profilok) lehetőségre a mobil alkalmazás menüjében. Vagy látogasson el a flow.polar.com oldalra, kattintson a nevére a jobb felső sarokban, majd válassza ki a Sport profilok lehetőséget. A mobil alkalmazásban és a webes szolgáltatásban is lehetősége nyílik a sportok hozzáadására és eltávolítására, valamint átrendezheti a listáját is, hogy a kedvenc sportjai könnyen hozzáférhetőek legyenek az M600-asán.

Az edzés megkezdéséhez várja meg, amíg jelenlegi pulzusszáma megjelenik a sport ikon mellett. Ha a kiválasztott sport profil támogatja a GPS-követést, akkor egy GPS ikon is megjelenik. A GPS jel megtalálásakor a GPS jel körül található zöld kör felhagy a forgással. Nyomja meg az elülső gombot, vagy koppintson a sport ikonjára a kiválasztáshoz, ezt követően megkezdődik az edzés.


Mai nap

Az M600 kezdőképernyőjén láthatja a napi aktivitás haladását, hogyha a Polar saját karóra számlapjait használja, mint például a „Polar Jumbo”-t. A My day (én napom) menüben megtekintheti a részletes napi aktivitását és az adott nap edzéseit.

Az aktivitási állapotának NOW (AZONNALI) megtekintéséhez nyissa meg a My day (én napom) menüpontot. Itt megtekintheti a napi aktivitási cél előrehaladásának %-át. Az előrehaladását továbbá egy folyamatosan töltődő aktivitási sáv is mutatja. Továbbá az eddig megtett lépéseket és távolságot. valamint az elégetett kalóriákat is megtekintheti.

A My day (Én napom) menüben lefelé görgetve megtekintheti a nap közben végzett edzéseket, valamint valamennyi, az adott napra, a Polar Flow webes szolgáltatásban vagy a Polar Flow alkalmazásban létrehozott edzést. Részletesen megtekintheti a korábbi edzéseit is.


Pulzusom

Itt edzés indítása nélkül, gyorsan ellenőrizheti a jelenlegi pulzusát. Csak helyezze fel a csuklópántot, koppintson az ikonra és egy pillanat múlva már láthatja is jelenlegi pulzusát.

Húzza ujját jobbra a Polar alkalmazás menübe történő visszalépéshez vagy nyomja meg az oldalsó bekapcsológombot a kezdőképernyőre történő lépéshez.


Szinkronizálás

Kizárólag az iPhone készülékkel párosított Polar M600 esetében

Az M600 készülékén található Polar alkalmazás automatikusan szinkronizálja az edzési és aktivitási adatait a Polar Flow alkalmazással az edzés befejezését követően. Kézileg kell szinkronizálni az adatokat, ha edzéshez nem a Polar alkalmazást használja, viszont látni szeretné az aktivitási adatait a mobil alkalmazásban. Ezt a Sync (szinkronizálás) ikonra történő koppintással végezheti el.. Az M600-asán a Syncing (szinkronizálás), majd sikeres szinkronizálást követően a Completed (kész) felirat jelenik meg.

Amikor az M600-asán lévő Polar alkalmazást szinkronizálja a mobil alkalmazással, az edzési és aktivitási adatai egy internet kapcsolaton keresztül szintén automatikusan szinkronizálódnak a Flow web szolgáltatással.