Ön itt van: Első lépések > Az M600 beállítása

Az M600 beállítása

A Polar M600 sportórák az Android 4.4+ vagy iOS 10.0+ verzióival kompatibilisek. Az iPhone felhasználóknak 5-ös vagy annál újabb modellel kell rendelkezniük. A g.co/WearCheck oldalt a telefonjával felkeresve megtudhatja, hogy készüléke kompatibilis-e az Wear OS by Google alkalmazással.


Felkészülés a beállításhoz

 1. Hogy az M600 elegendő energiával rendelkezzen a beállítási művelethez, csatlakoztassa az M600 készüléket egy áram alatt lévő USB porthoz a számítógépén, vagy egy fali USB tápadapterhez. Győződjön meg arról, hogy az adapter jelölése a következő: "output 5Vdc" mely minimum 500 mA-t biztosít.
 2. Kapcsolja be M600 készülékét az oldalsó hálózati kapcsolónak a Polar logó megjelenéséig történő nyomva tartásával. Az operációs rendszer első alkalommal történő indítása ezt követően néhány percet vesz igénybe.
 3. A beállítás megkezdéséhez koppintson az M600 érintőképernyőjére. Ezután lefelé vagy felfelé történő pöccintésekkel keresse meg és válassza ki a használni kívánt nyelvet. Ha nem megfelelő nyelvet választott ki, balról jobbra pöccintve visszaléphet a nyelvi beállításokhoz.
 4. Győződjön meg róla, hogy okostelefonja kapcsolódik az internethez és a Bluetooth be van rajta kapcsolva.
 5. Győződjön meg róla, hogy a Google™ Search és a Google Play™ szolgáltatás alkalmazások naprakészek legyenek Android telefonján. Ha iPhone készüléket használ, ellenőrizze, hogy az rendelkezik az iOS operációs rendszer legújabb verziójával.
 6. A beállítás során tartsa az M600 készüléket és a telefont egymáshoz közel.

A telefon és az M600 párosítása

Az okosóra és a telefon összekapcsolásához telepítenie kell az Wear OS by Google alkalmazást a telefonjára.

 1. Telepítse az Wear OS by Google alkalmazást okostelefonjára a Google Play vagy az App Store áruházból. Vagy, ha az Wear OS by Google alkalmazás már megtalálható a telefonján, frissítse azt a legújabb verzióra.
 2. Ha korábban már feltelepítette az Wear OS by Google alkalmazást a telefonjára, és egy másik eszköz már csatlakozik hozzá, nyissa meg a mobil alkalmazást és (Androidos telefonon) válassza ki az Add a new watch (új óra hozzáadása) lehetőséget a képernyő tetején, az eszköz neve mellett meg legördülő menüből, vagy (iPhone-on) koppintson a képernyő jobb felső sarkában található három pontra, és válassza ki a Párosítás hordozható eszközzel lehetőséget. Ezt követően kövesse az alábbi utasításokat a 3. lépéstől.

 3. Amikor megnyitja a telefonján található Wear OS by Google alkalmazást, az automatikusan felkínálja Önnek az óra beállítását.
 4. Pöccintsen felfelé az M600-on az óra kódjának megtekintéséhez majd adja meg ugyanezt a kódot a telefonon.
 5. Android telefonnal rendelkező felhasználóknak: A telefonon megjelenik a Bluetooth párosítási párbeszédpanel. Győződjön meg róla, hogy az M600-on és a telefonon lévő párosítási kód egyezik-e. Koppintson a Pair (párosítás) vagy OK gombra.

  iPhone felhasználóknak: Fogadja el a telefonon megjelenő Bluetooth párosítási kérést a Pair (párosítás) vagy OK gombra koppintva. A készülékek összekapcsolását jóvá kell hagyni: Győződjön meg róla, hogy az M600-on és a telefonon lévő párosítási kód egyezik-e, majd koppintson a CONFIRM (jóváhagyás) gombra.

 6. A párosítást követően egy megerősítő üzenet jelenik meg az M600-on és a telefonján is. Ezt követően, egy kis időbe fog telni, míg a telefonja és az M600 befejezik a szinkronizálást.
 7. A telefon és az M600 párosításának befejezéséhez a telefonról az M600-ra kell másolnia a Google fiókját. Ahhoz, hogy használni tudja az alkalmazásokat az okosórán, szüksége lesz egy Google fiókra a Polar M600 készüléken. Emellett bizonyos beállításokat is engedélyeznie kell, például az Wear OS by Google értesítéseinek megjelenítését a telefonon, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a Polar M600 Wear OS by Google okosórából. A beállítások elvégzéséhez kövesse a telefonon megjelenő utasításokat.
 8. iPhone felhasználóknak: Ha még nem rendelkezik Goggle fiókkal, ebben a lépésben létre kell hoznia egyet. Koppintson a CONTINUE (folytatás) lehetőségre, amikor megjelenik a Sign in to your Google account (jelentkezzen be a Google fiókjába) üzenet, majd koppintson a Create account (fiók létrehozása) lehetőségre.

 9. Amikor a párosítás befejeződött, az M600 készüléken megnyílik az idő nézet, illetve a Polar M600 Connected (Polar M600 csatlakoztatva) felirat a telefon Wear OS by Google alkalmazásának bal felső sarkában.

Az eredeti szinkronizálást követően az új okosóra egy oktatóprogramot fog elindítani, amely bemutatja az órával kapcsolatos első lépéseket. Átlapozhat a bemutatáson, amit követően folytathatja az eszköze beállítását. Vagy át is ugorhatja a bevezetőt ideiglenesen, ha lefelé pöccint az oktató kártyán, majd később visszatérhet hozzá, ha a képernyő alján található oktató kártyát felfelé pöccinti.


A Polar alkalmazás aktiválása az M600 készüléken

Az okosóráján aktiválnia kell a Polar alkalmazást ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki az új Polar M600 készülékéből, valamint hogy használni tudja a Polar aktivitást követő- és edző funkcióit. Ehhez először telepítse a Polar Flow alkalmazást okostelefonjára. Ha a Polar Flow mobil alkalmazás már megtalálható a telefonján, győződjön meg róla, hogy az naprakész, majd kövesse az alábbi utasításokat a 2. lépéstől.

 1. Menjen a Google Play vagy az App Store webáruházba a mobil eszközön, keresse ki, és töltse le a Polar Flow alkalmazást.
 2. Nyissa meg a Polar Flow alkalmazást a telefonján.
 3. iPhone felhasználóknak: A folytatáshoz nyissa meg a Polar alkalmazást az M600 készüléken az első gomb megnyomásával. Majd koppintson a Start gombra a telefonján.

 4. Adja meg, hogy a bal vagy jobb csuklóján viseli-e az M600 készüléket majd koppintson a Continue (folytatás) elemre. iPhone felhasználóknak: koppintson a Save and Sync (Mentés és szinkronizálás) gombra.
 5. Jelentkezzen be Polar-fiókjával vagy hozzon létre újat.
 6. Ha sikeresen aktiválta a Polar alkalmazást az M600 készüléken, a „Beállítás befejeződött” üzenet jelenik meg.

iPhone felhasználók figyelem! Az M600 készüléket manuálisan csatlakoztatni kell egy wi-fi hálózathoz. A wi-fi kapcsolat lehetővé teszi a Google Play alkalmazás használatát az M600 készüléken, illetve a Polar alkalmazás frissítését és a további Wear OS by Google alkalmazások letöltését.

Android telefonnal rendelkező felhasználóknak: Ha a beállítás során az Wear OS by Google felhő szolgáltatással csatlakozott az M600 készülékhez, az M600 automatikusan képes csatlakozni a telefonon tárolt wi-fi hálózatokhoz. További információért lásd: Csatlakozás wi-fi hálózathoz.

Az M600 készüléket wi-fihez való csatlakoztatásához:

 1. Ellenőrizze, hogy az M600 kijelzője aktív, és a kezdőképernyőt mutatja.
 2. A kezdőoldalon pöccintsen lefelé a kezdőképernyő tetejéről a Gyors beállítások menü megnyitásához.
 3. Koppintson a beállítások ikonra.
 4. Görgessen le a Settings (beállítások) menüben, keresse meg, majd koppintson a Connectivity (csatlakoztatás) lehetőségre.
 5. Koppintson a Wi-Fi lehetőségre.
 6. Koppintson a +Add network (hálózat hozzáadása) lehetőségre.
 7. Várja meg, amíg az óra megkeresi az elérhető wi-fi hálózatokat, majd koppintson a megfelelő hálózatra.
 8. Ha a csatlakozáshoz jelszóra van szükség, koppintson az Enter on phone (jelszó megadása a telefonon) lehetőségre. A telefonon adja meg a jelszót, majd koppintson a Connect (csatlakoztatás) lehetőségre.

A szoftverfrissítéshez

Az M600 készülék beállítása után frissítenie kell a szoftvert a legújabb rendszerfrissítések letöltéséhez és a megbízható működés biztosításához. Ellenőrizze azt is, hogy az M600 rendelkezik a Polar alkalmazás legfrissebb verziójával.

 • Az M600 készülékhez tartozó négy szoftver legújabb verziójának számát lásd: kiegészítő dokumentum.
 • A(z) kiegészítő dokumentum segít frissíteni az M600 készülékhez tartozó négy szoftverelemet, ha az Wear OS by Google 2.0 operációs rendszert használja.

Készen is vagyunk, jó szórakozást!

Ne feledje, hogy egyszerre csak egy Androidos telefonnal, iPhone-nal vagy táblagéppel párosíthatja az M600 készülékét. A gyári beállítások visszaállítását követően párosíthatja az M600 készülékét egy új táblagéppel vagy telefonnal.