Ön itt van: Edzés a Polar készülékkel > A Polar alkalmazás és a Polar Flow

A Polar alkalmazás és a Polar Flow

A Polar alkalmazás

Az M600-asán található Polar alkalmazás Polar sport és aktivitás követővé változtatja az okosóráját.

Az alkalmazás figyeli az edzési adatait, többek közt a pulzust, a sebességet, a távolságot és a megtett utat is. Továbbá folyamatosan méri az Ön aktivitását is: megnézheti hány lépést és mekkora távolságot tett meg, valamint hogy hány kalóriát égetett el. Ha az M600-at éjszaka is viseli, az alkalmazás az Ön alvásidejét és minőségét is kielemzi.

Az alkalmazás beszerzése

Ahhoz, hogy a Polar tevékenység-követő és edzésfunkciói működjenek az M600 készüléken, fel kell telepítenie a Google Play vagy az App Store áruházakban található Polar alkalmazást a telefonjára, majd aktiválnia kell a Polar alkalmazást az okosóráján is. A Polar alkalmazás M600-as készülékén történő aktiválással kapcsolatos információkat itt talál.


Polar Flow alkalmazás

A Polar Flow mobil alkalmazásban azonnali vizuális betekintést nyerhet az edzési és aktivitási adataiba. Továbbá, megváltoztathat néhány beállítást, valamint megtervezheti az edzéseit is az alkalmazásban.

Edzési adatok

A Polar Flow alkalmazás segítségével azonnali áttekintést kaphat a telefonján az edzését követően. Megtekintheti edzése heti összefoglalóját az edzési naplóban, valamint megoszthatja barátaival a legjobb teljesítményeit a Flow Feed alkalmazásban.

Tevékenységi adatok

A mobil alkalmazásban megtekintheti a részletes napi aktivitását. Derítse ki, hogy mennyi időt töltött az egyes aktivitás intenzitási szinten, valamint, hogy mi hiányzik a napi céljának eléréséhez, és azt hogyan érheti el. Továbbá, részletes adatokat kaphat az alvásáról is.

A beállítások módosítása és az edzés megtervezése

Módosíthatja a Polar fiókja beállításait, valamint némely alapvető eszköz beállítást is a Polar Flow alkalmazásban. Mi több, sport profilokat hozhat létre és törölhet ki, és gyors vagy fázis alapú edzési célok létrehozásával megtervezheti az edzését is.

Támogatásért és további információért a Polar Flow alkalmazás használatával kapcsolatban, látogassa meg a support.polar.com/en/support/Flow_app oldalt.

Az edzési és az aktivitási adatok szinkronizálásával, valamint a Polar alkalmazás ás a Polar Flow mobil alkalmazás közötti módosított beállításokkal kapcsolatosan olvassa el a Szinkronizálás fejezetet.


Polar Flow webes szolgáltatás

A Polar Flow webes szolgáltatásban részletesen megtervezheti és kielemezheti az edzéseit, valamint többet tudhat meg a teljesítményéről is.

A webes szolgáltatásban, új sport profilok létrehozásával, valamint azok beállításainak a módosításával személyre szabhatja az M600-asán található Polar alkalmazást, hogy az tökéletesen illeszkedjen az edzési szükségleteihez Például, egyedi edzési nézet beállításokat adhat meg valamennyi sporthoz, valamint kiválaszthatja, hogy melyik adatokat szeretné látni edzés közben.

Továbbá, követheti és vizuálisan kielemezheti a haladását, csatlakozhat edzőtársak hálózatához, és személyre szabott edzési programot is beszerezhet a futásához. A Polar Flow webes szolgáltatás használatához látogasson el a flow.polar.com oldalra, majd jelentkezzen be az M600-as beállításakor létrehozott fiókkal.

Hírcsatorna, felfedezés és napló

A Feed (hírcsatornában) láthatja saját és barátai legfrissebb tevékenységeit. Tekintse meg a legfrissebb edzéseket és aktivitási összefoglalókat, ossza meg saját legjobb eredményeit, kommentálja és kedvelje barátai aktivitását. Az Explore (felfedezése) menüben megtekintheti a térképen más felhasználók által megosztott edzéseket, azok útvonal-információival együtt. Ezenkívül megnézehti a nyilvános edzéseket, melyeket más felhasználók osztottak meg, és ossza meg saját vagy mások útvonalait és nézze meg, hol történnek a fontos dolgok. A Diary (napló) részben megtekintheti a napi aktivitását és a tervezett edzéseket (edzési célokat), valamint a korábbi edzési eredményeket is.

Előrehaladás

A Progress (előrehaladás) részben követheti fejlődését a jelentésekkel. A jelentések praktikus módjai az edzéseiben való előrehaladás követésének hosszú távon. A heti, havi és éves jelentésekben kiválaszthatja a sportot a jelentéshez. A szokásos időszakban, kiválaszthatja az időszakot és a sportot is. Válassza ki az időszakot és a sportot a legördülő listából, majd a kerék ikon megnyomásával válassza ki, mely adatokat szeretné megtekinteni a jelentési grafikonon.

Közösség

A Flow Groups (Flow csoportok), Clubs (klubbok) és Events (események) részen olyan edzőtársakat találhat, akik azonos eseményre edzenek, vagy azonos egészségügyi csoportban vannak Önnel. Vagy akár létrehozhatja a saját csoportját is azon emberek számára, akikkel együtt szeretne edzeni. Megoszthatja velük az edzési feladatait, a tippjeit és hozzászólhat a további tagok edzési eredményeihez és részese lehet a Polar Közösségnek.

Programok

A Programs (programok) részben létrehozhatja a saját Futási programját, amely segíteni fog Önnek felkészülni az 5 vagy 10 kilométeres, félmaratoni vagy maratoni futásra. A Polar Futási program Önhöz igazodik, figyelembe veszi az Ön személyes tulajdonságait, edzési hátterét és felkészülési idejét is.

Támogatásért és további információért a Polar Flow webes szolgáltatás használatával kapcsolatban, látogassa meg a support.polar.com/en/support/flow oldalt.

A sport profilok szerkesztésével kapcsolatos részletes információkért olvassa el a Polar Sportprofilok a Flow web szolgáltatásban című cikket.