Ön itt van: Az M600 alkalmazása > Menük felépítése > Alkalmazások menü > A Polar alkalmazás

A Polar alkalmazás

Edzés az M600-asán található Polar alkalmazás segítségével

Használja az M600-asán található Polar alkalmazást, hogy a maximumot hozhassa ki a sportra optimizált okosórájából.


Tekintse meg, hogy mit tartalmaz a Polar alkalmazás, és azok hogyan használhatók:


Mérje az edzéseit, és tekintse meg az edzés alatt például a pulzusra, sebességre vagy a távolságra vonatkozó adatokat:


Továbbá, tekintse meg az M600 viselésével kapcsolatos utasításainkat, a pontos pulzusmérési adatok érdekében, valamint tudjon meg többet arról, hogy melyik sportokhoz ajánljuk a mellkaspántos pulzusmérő viselését a megbízható pulzus mérés érdekében:


Sport profilok

Készítsen külön profilokat egyedi beállításokkal valamennyi sporthoz, amit végezni szeretne. Állítsa be, hogy a sport profil a lehető legjobban illeszkedjen az edzési szükségleteihez:


Polar funkciók

A Polar egyedi Smart Coaching funkciói a lehető legjobb útmutatást biztosítják az edzés kidolgozásával kapcsolatban, valamint hasznos visszajelzéseket küld a haladásával kapcsolatban. Az M600-asán található Polar alkalmazás a következő Polar Smart Coaching features (smart Coaching funkciókkal) rendelkezik:

A Polar Flow mobil alkalmazással és a Polar Flow webes szolgáltatásával megtervezheti az edzéseit, elérheti az edzési céljait, kielemezheti és többet tudhat meg a teljesítményéről, követheti a haladását, valamint megoszthatja az edzéseit másokkal. További információkért, lásd: Polar app and Polar FlowPolar alkalmazás és Polar Flow (Polar alkalmazás és Polar Flow).


A Polar funkciók frissítéséhez olvassa el a Polar alkalmazás frissítése című fejezetet.