Ön itt van: Első lépések > Az M600 töltése

Az M600 töltése

Az M600 beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Az újratölthető elemek véges számú töltési ciklussal rendelkeznek. Akár 300 alkalommal feltöltheti az elemet, mielőtt a teljesítménye érezhetően csökkenne. A töltési ciklusok száma a felhasználási és működtetési körülményektől is függ.

Az M600-at a számítógépe USB csatlakozóján keresztül is töltheti az értékesítési csomagban található töltőkábel segítségével.

Fali csatlakozón keresztül is feltöltheti az akkumulátort. Amikor fali csatlakozón keresztül végez töltést, használjon egy USB táp adaptert (nem tartozék). USB hálózati adapter használata estén az adapternek 5Vdc kimenettel kell rendelkeznie és minimum 500mA áramerősséget kell biztosítania. Kizárólag megfelelő biztonsági jóváhagyással rendelkező („LPS”, „Korlátozott áramellátás”, „UL-listán szereplő" vagy „CE” jelöléssel ellátott) USB hálózati adaptert lehet használni.

A Polar termékeit ne töltse 9 voltos töltővel. A 9 voltos töltő használata kárt tehet a Polar-termékben.

A kábel mágneses vége az M600 töltőcsatlakozójának a helyére ugrik, ha az megfelelően van csatlakoztatva az okosórájához. Az M600 rövid rezgéssel jelzi a töltés megkezdését. Ha az okosórát bekapcsolt állapotban dugja fel tölteni, az M600 kezdőképernyőjén egy kicsi villámot fog látni. Megtekintheti az okosóra töltöttségi szintjét, ha a kezdőképernyő tetejétől lefelé pöccint. Egy animált akkumulátor ikon jelenik meg a kijelzőn, ha az okosórát kikapcsolt állapotban dugja fel tölteni. Amikor az akkumulátor ikon teljesen megtelik, az M600 töltése kész. Akár két órát is igénybe vehet az M600-as teljesen lemerült akkumulátorának a feltöltése.

  1. Csukló alapú pulzusmérő érzékelők
  2. Töltőcsatlakozó

Az M600 töltésének befejezését követően húzza ki a töltőkábelt a számítógépe USB csatlakozójából, vagy a fali adapterből. Ha a töltőkábelt az áramforráshoz csatlakoztatva hagyja, a kábel mágneses vége vonzani fogja a vastartalmú tárgyakat, rövidzárlatot okozhat, amely kárt tehet az áramkörben, túlmelegedéshez, tűzhöz vagy robbanáshoz is vezethet.

Ne hagyja hosszabb ideig az akkumulátort lemerülve, vagy folyamatosan feltöltve, mert az hatással lehet az akkumulátor élettartamára. Ne töltse az elemet 0°C alatti, illetve +40 °C feletti hőmérsékleten, vagy ha az USB port nedves, vagy izzadsággal szennyezett. Ha az M600 USB portját nedvesség érte, a töltőkábel csatlakoztatása előtt hagyja azt megszáradni.


Az akkumulátor üzemideje

Az akkumulátor üzemelési ideje

  • 2 nap / 8 óra edzés az Android telefonnal párosított M600 készüléken.
  • 1,5 nap / 8 óra edzés az iPhone telefonnal párosított M600 készüléken.

Az üzemidőt számos tényező, például az M600 használati környezeti hőmérséklete, a használt funkciók, ha a kijelző Mindig be üzemmódban van, valamint az akkumulátor életkora is befolyásolja. Jóval fagypont alatti hőmérséklet esetén az üzemidő jelentősen lecsökkenhet. Ha a kabátja alatt viseli az M600-at, úgy melegebben tartja és ezzel megnövelheti annak üzemidejét.

Alacsony akkumulátortöltöttségre figyelmeztető értesítések

Ha az M600 akkumulátor feszültségi szintje 15% vagy az alá esik, egy értesítés jelenik meg, amely mutatja a töltöttségi szintet, valamint a takarékos üzemmód állapotát. Koppintson az értesítőre a takarékos üzemmód be/kikapcsolásához. A takarékos üzemmód automatikusan bekapcsol ha a töltöttségi szint 5%-ra esik le.

Mivel a GPS rögzítés a takarékos üzemmódban KI van kapcsolva, a készülék egy értesítést küld Önnek, ha takarékos üzemmódban szeretné elkezdeni az edzést a Polar alkalmazással, vagy ha az akkumulátor töltöttségi szintje 5% alá esik edzés közben.

Amikor a kijelző nem kapcsol be a csuklómozdulatra vagy az oldalsó bekapcsológomb megnyomására, az akkumulátor lemerült és az M600 alvó üzemmódba lépett. Ebben az esetben fel kell töltenie az M600-asát. Ha az akkumulátor teljesen lemerült, eltarthat egy ideig, amíg a töltést jelző animáció megjelenik a kijelzőn.

Gyorsan megtekintheti, hogy az M600-as töltöttségi szintjét, ha a kezdőképernyő tetejéről lefele pöccint.