Ön itt van: Az M600 alkalmazása > Menük felépítése > Alkalmazások menü > Play Store áruház

Play Store áruház

Ha az M600 csatlakoztatva van egy wi-fi hálózathoz, a Play Store alkalmazás segítségével további alkalmazásokat, játékokat, és óralapokat tölthet le az Wear OS by Google okosórához. Amikor a Polar alkalmazáshoz megjelenik egy frissítés, az M600, a Play Store alkalmazáson keresztül frissít.

Ahhoz, hogy használni tudja a Play Store alkalmazást, szüksége lesz egy Google fiókra a Polar M600 készüléken. Ha a beállítás során nem másolta le a Google fiókját a Polar M600 készülékre, nyissa meg a Play Store alkalmazást, majd koppintson az Add from phone (hozzáadás telefonról) lehetőségre. Kövesse a telefonon megjelenő utasításokat a fiók átmásolásához.


Beállíthatja, hogy a Play Store alkalmazás automatikusan frissítse az okosóra alkalmazásait, így biztosan nem marad le egyetlen frissítésről sem. Ha be van állítva az automatikus frissítés okosóráján a Play Store áruházban, akkor az órán található alkalmazások automatikusan letöltik a legfrissebb verziókat, amikor az M600 töltőre csatlakozik, és van elérhető internetkapcsolat.

A Play Store alkalmazás automatikus frissítéseinek be- és kikapcsolása

  1. Nyomja meg az oldalsó bekapcsológombot az alkalmazások menü megnyitásához, majd koppintson a Play Store lehetőségre.
  2. Pöccintsen lefelé a képernyő tetejéről.
  3. Koppintson a beállítások ikonra.
  4. Koppintson az Auto update apps (alkalmazások automatikus frissítése) lehetőségre az automatikus frissítés funkció bekapcsolásához (az ikon kékre vált) vagy kikapcsolásához (az ikon szürkére vált).