Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar M600 használati útmutató

Bevezetés a Polar M600 használatába

Gratulálunk az új Polar M600 Wear OS by Google™ készülékéhez!

A Polar M600 ötvözi az Wear OS by Google kényelmét a Polar hatékony sport funkcióival. Tökéletes az edzés valamint a 24/7 tevékenységei követéséhez a Polar alkalmazás segítségével.

A Polar M600 sportórák az Android™ 4.4 vagy újabb illetve az iOS® 10.0 vagy újabb verziójával kompatibilisek. Az iPhone felhasználóknak 5-ös vagy annál újabb modellel kell rendelkezniük. A g.co/WearCheck oldalt a telefonjával felkeresve megtudhatja, hogy készüléke kompatibilis-e az Wear OS by Google alkalmazással. Párosítsa az új Polar M600-át az okostelefonjával és élvezze az Wear OS by Google okosóra funkciókat. Például, a következőket teheti:

Az okosórát egy wi-fi hálózathoz csatlakoztatva alkalmazásokat, játékokat, és óralapokat is letölthet a Play Store áruházból.

Az M600 továbbá rendelkezik csukló alapú pulzusmérővel és integrált GPS-el is. Valamint, egyedi Polar intelligens edzési funkciókat is szerezhet be az okosórájára a Polar alkalmazássegítségével. Engedje, hogy az új sport optimalizálású okosórája aktívabb és egészségesebb életmódra ösztönözze.

A Polar Flow az online ablak, amivel nyomon követheti az edzését, az aktivitását és az alvását is. A Flow webes szolgáltatással és az okostelefonján található Polar Flow alkalmazással együtt az M600 segít hatékonyan edzeni és megérteni, hogyan befolyásolják jólétét napi döntései és szokásai.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új Polar M600 sportórával. Az M600 videó oktatóanyag és a GYIK megtekintéséhez látogasson el a support.polar.com/en/M600 honlapra. Az Wear OS by Google-rel kapcsolatos további információkért keresse fel az Wear OS by Google Help Center részt.