Ön itt van: Edzés a Polar készülékkel > Szinkronizálás

Szinkronizálás

Rendelkeznie kell egy Polar fiókkal ahhoz, hogy szinkronizálni tudjon adatokat az M600 készülékén található Polar alkalmazás, a Polar Flow mobil alkalmazás és a Polar Flow webes szolgáltatás között. Már rendelkezik egy fiókkal, ha korábban már beállította az M600 készülékét.


Az edzési adatok automatikus szinkronizálása

Az M600 készülékén található Polar alkalmazás automatikusan szinkronizálja az edzési és aktivitási adatait a Polar Flow alkalmazással az edzés befejezését követően. Ahhoz, hogy az automatikus szinkronizálás működjön, Önnek be kell jelentkeznie a mobil alkalmazásba a Polar fiókjával, valamint a telefonjának és az M600-asának csatlakozniuk kell egymással.
Android telefonnal rendelkező felhasználóknak: A telefon és az M600 Bluetooth vagy wi-fi segítségével csatlakoztatható.
iPhone felhasználóknak: A telefon és az M600 csak Bluetooth segítségével csatlakoztatható.

A Polar alkalmazás akkor is szinkronizálja az aktivitási adatait, ha tétlenségi riasztás érkezik vagy eléri a napi aktivitási célját.

Amikor az aktivitási és edzési adatai frissülnek a mobil alkalmazásban, az adatok automatikusan szinkronizálva lesznek a Polar Flow webes szolgáltatással is az internetkapcsolat segítségével.

iPhone felhasználók figyelem! Kézileg kell szinkronizálniuk az adatokat, ha nem a Polar alkalmazás segítségével edzenek, viszont látni szeretnék az aktivitási adataikat a mobil alkalmazásban.


Módosított beállítások szinkronizálása

Módosíthatja a Polar fiókja beállításait, sport profilokat adhat hozzá vagy törölhet le, valamint edzési célokat hozhat létre és sport profilokat szerkeszthet a Polar Flow webes szolgáltatásban és a Polar Flow mobil alkalmazásban is.

A mobil alkalmazásban létrehozott módosítások automatikusan szinkronizálásra kerülnek a telefon alkalmazás és a webes szolgáltatás között, ha a telefonja rendelkezik internet eléréssel. Ha módosításokat eszközöl a Polar Flow webes szolgáltatásban, akkor azok szinkronizálva lesznek a mobil alkalmazáson is a következő alkalommal, amikor megnyitja az alkalmazást a telefonján.

Az Android telefonnal párosított Polar M600 esetében

Ha az M600 készülékét Android telefonnal párosította, a módosított beállításokat a telefonja automatikusan szinkronizálja az M600-asán található Polar alkalmazással Bluetooth-on vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

Az iPhone készülékkel párosított Polar M600 esetében

Ha az M600 készülékét iPhone-nal párosította, akkor a módosított beállításokat kézileg kell szinkronizálnia a mobil alkalmazás és az M600-asán található Polar alkalmazás között.


Az aktivitási adatok és módosított beállítások kézi szinkronizálása (iPhone felhasználók)

  1. A Polar alkalmazás megnyitásához nyomja meg az M600-as elülső gombját.
  2. Görgessen le a menüben, keresse meg, majd koppintson a Sync (szinkronizálás) lehetőségre.
  3. Az órán a Syncing (szinkronizálás), majd sikeres szinkronizálást követően a Completed (kész) felirat jelenik meg.

A Polar Flow alkalmazás használatáról bővebben lásd a Polar súgó oldalakat.

A Polar Flow webes szolgáltatás használatáról bővebben lásd a Polar súgó oldalakat.