Olet täällä: Ominaisuudet > Strava Live Segments

Miten Strava Live Segments® otetaan käyttöön M460:ssä?

Strava Segments tarkoittaa ennalta määritettyjä reitin osuuksia, joilla urheilijat voivat kilpailla ottamalla aikaa pyöräillessään tai juostessaan. Segmentit määritetään osoitteessa Strava.com, ja kuka tahansa Stravan käyttäjä voi luoda niitä. Voit käyttää osuuksia omien aikojesi vertailuun tai voit verrata aikaasi muiden segmentin suorittaneiden Strava-käyttäjien aikoihin. Kunkin segmentin kärkinimet ja parhaan ajan haltija eli King/Queen of the Mountain (KOM/QOM) näkyvät julkisesti.

Jos sinulla on Strava Summit -tili, voit ottaa Strava Live Segments® -toiminnon käyttöön Polar M460:ssä. Kun olet ottanut Strava Live Segments -toiminnon käyttöön, saat M460-laitteeseen ilmoituksen lähestyessäsi Strava-suosikkisegmenttiäsi. M460 näyttää reaaliaikaiset tiedot suorituksesta, joten tiedät, oletko edellä vai jäljessä segmentin omaa ennätystäsi (PR). Tulokset lasketaan ja näytetään M460:ssä välittömästi, kun segmentti päättyy, mutta lopulliset tulokset on tarkistettava osoitteesta Strava.com.

Älykkäät ilmoitukset estetään, kun Strava Live -segmenttien näkymä on aktiivisena M460:ssä. Jos haluat saada älykkäät ilmoitukset esimerkiksi pitkän segmentin aikana, voit sallia ne vaihtamalla harjoitusnäkymää.

Strava Live -segmenttien ottaminen käyttöön Polar M460:ssä:

1. Yhdistä Strava- ja Polar Flow -tilisi Polar Flow -verkkopalvelussa TAI Polar Flow -sovelluksessa.

Polar Flow -verkkopalvelu: Asetukset > Tili > Strava > Yhdistä
    Polar Flow -sovellus: Yleisasetukset > Yhdistä > Strava (yhdistä pyyhkäisemällä painiketta)

2. Valitse osoitteessa Strava.com ne segmentit, jotka haluat viedä Polar Flow’hun / M460-laitteeseen.

Strava.com: Paina segmentin nimen vieressä näkyvää tähtikuvaketta.

3. Voit ohittaa vaiheen 3, jos haluat siirtää yhden tai kaksi Strava Live -segmenttiä nopeasti M460-laitteeseen. Valitse segmentit osoitteessa Strava.com ja synkronoi M460.

4. Tuo Strava Live -segmentit Polar Flow’hun napsauttamalla Polar Flow -verkkopalvelun Suosikit-sivulla Päivitä segmentit -painiketta. M460:ssä voi olla kerralla enintään 20 suosikkia. Jos sinulla on yli 20 suosikkia Flow-verkkopalvelussa, ensimmäiset 20 siirretään M460-laitteeseesi synkronoinnin yhteydessä. Voit muuttaa suosikkien järjestystä vetämällä ja pudottamalla.
  5. Synkronoi M460. Ensimmäiset 20 suosikkiasi, mukaan lukien Strava.com-palvelusta tuomasi Strava Live -segmentit, siirretään M460-laitteeseen.

Lisätietoja Strava-segmenteistä on Strava-tuessa.