Olet täällä: Harjoittelu > Toiminnot harjoittelun aikana

Toiminnot harjoittelun aikana

Kierrosajan mittaaminen

Tallenna kierros painamalla ALOITA-painiketta. Kierrokset voidaan mitata myös automaattisesti. Määritä lajiprofiiliasetuksissa Automaattinen kierros -toiminnon asetukseksi Kierroksen pituus tai Kierroksen kesto. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

Syke-, nopeus- tai tehoalueen lukitseminen

Lukitse sykealue, jolla olet, pitämällä ALOITA-painiketta painettuna. Voit lukita tai vapauttaa alueen pitämällä ALOITA-painiketta painettuna. Jos sykkeesi, nopeutesi tai tehontuottosi siirtyy lukitun alueen ulkopuolelle, saat ilmoituksen äänimerkillä.

Syke-, nopeus- ja tehoalueet voi ottaa käyttöön Flow-verkkopalvelussa. Voit muokata alueita erikseen kussakin lajiprofiilissa, jossa ne ovat käytettävissä. Kirjaudu Flow-verkkopalveluun ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi. Valitse Lajiprofiilit ja haluamasi lajiprofiili. Alueet määritetään Syke-, Nopeus-/vauhti- ja Tehoasetukset-kohdissa. Kun olet muokannut alueita, synkronoi ne harjoituslaitteeseesi FlowSync-ohjelman avulla.

Vaiheen vaihtaminen jaksotetussa harjoituksessa

Pidä VALO-painiketta painettuna. Pikavalikko tulee näyttöön. Valitse luettelosta Aloita seuraava vaihe ja paina ALOITA-painiketta. Jos olet valinnut automaattisen vaiheen vaihdon, vaihe vaihtuu automaattisesti, kun saat vaiheen suoritettua loppuun. Saat ilmoituksen äänimerkillä.

Voit luoda jaksotettuja harjoitustavoitteita Flow-verkkopalvelussa. Katso lisätietoja kohdasta Harjoitustavoitteet.

Asetusten muuttaminen Pikavalikossa

Pidä VALO-painiketta painettuna. Pikavalikko tulee näyttöön. Voit muuttaa tiettyjä asetuksia keskeyttämättä harjoitusta. Katso lisätietoja kohdasta Pikavalikko.