Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Lakisääteiset tiedot

Lakisääteiset tiedot

Tämä tuote on direktiivien 2014/53/EU, 2011/65/EU ja 2015/863/EU mukainen. Asiaankuuluva vaatimustenmukaisuusvakuutus ja tuotteiden muut lainsäädännölliset tiedot ovat luettavissa osoitteessa www.polar.com/fi/lainsaadannolliset_tiedot.

Tämä pyörillä varustetun jäteastian kuva, jonka yli on vedetty rasti, tarkoittaa, että Polar-tuotteet ovat elektronisia laitteita ja kuuluvat Euroopan parlamentin ja neuvoston sähkölaitteiden ja elektronisten laitteiden jätteidenkäsittelyä (WEEE) koskevan direktiivin 2012/19/EU piiriin. Tuotteissa käytetyt paristot ja akut kuuluvat Euroopan parlamentin ja neuvoston 6. syyskuuta 2006 antaman akkuja ja paristoja sekä käytettyjä akkuja ja paristoja koskevan direktiivin 2006/66/EY piiriin. Määräysten mukaan nämä Polar-tuotteet ja niissä olevat paristot/akut on EU-maissa hävitettävä erikseen. Polar suosittelee, että jätteistä ympäristölle ja ihmiselle aiheutuvat haitat minimoidaan myös EU:n ulkopuolisissa maissa noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä elektronisten laitteiden, paristojen ja akkujen lajittelua mahdollisuuksien mukaan.

M460:n laitekohtaiset sääntelymerkit voit katsoa kohdasta Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja tuotteesta.

Laitteeseen painetut lakisääteiset merkinnät ovat kotelon takana takakannen alla. Ohjeet takakannen irrottamiseen ovat kohdassa Vaihdettava kansi.

Tuotekohtaiset lakisääteiset tiedot ovat luettavissa osoitteessa support.polar.com/fi.

Polar M460:n CE-merkintä

CE-merkintä sijaitsee M460:n takakannen alla.

Takakannen avaaminen

Avaa M460:n kantta hieman asettamalla peukalonkyntesi kotelon ja takakannen väliseen uraan.

Avaa kantta hieman lisää toisella peukalonkynnelläsi M460:n yläosasta. Nosta sitten kansi paikaltaan.