Olet täällä: Asetukset > Lajiprofiiliasetukset

Lajiprofiiliasetukset

Mukauta lajiprofiiliasetukset omien harjoitustarpeidesi mukaisiksi. Voit muokata osaa M460:n lajiprofiiliasetuksista kohdassa Asetukset > Lajiprofiilit. Voit esimerkiksi määrittää GPS:n käyttöön tai pois käytöstä eri lajien yhteydessä. Flow-verkkopalvelussa on lisää mukauttamisvaihtoehtoja. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit Flow:ssa.

M460:ssä on oletuksena kuusi lajiprofiilia.

• Pyöräily
  • Maantiepyöräily
  • Sisäpyöräily
  • Maastopyöräily
  • Muu ulkoliikunta
  • Muu sisäliikunta

Voit lisätä luetteloon uusia lajeja Flow-verkkopalvelussa, josta voit synkronoida ne M460-laitteeseen. M460:ssä voi olla kerralla enintään 20 lajia. Flow-verkkopalvelussa lajiprofiilien määrää ei ole rajoitettu.

Jos olet muokannut lajiprofiileja Flow-verkkopalvelussa ennen ensimmäistä harjoitustasi ja olet synkronoinut lajiprofiilit M460-laitteeseen, ne näkyvät lajiprofiililuettelossa.

Asetukset

Jos haluat tarkastella tai muokata lajiprofiiliasetuksia, siirry kohtaan Asetukset > Lajiprofiilit ja valitse profiili, jota haluat muokata. Pääset valittuna olevan lajiprofiilin asetuksiin myös harjoituksen aloitustilasta pitämällä VALO-painiketta painettuna.

• Harjoitusäänet: Valitse Pois, Hiljainen, Voimakas tai Hyvin voimakas.
  • Sykeasetukset: Sykenäkymä: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista. Tarkista sykerajat: Tarkista kunkin sykealueen rajat. Näytä syke toisissa laitteissa: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet (esim. kuntosalilaitteet) havaitsevat sykkeesi.
  • Poljintehoasetukset: Poljintehonäkymä: Valitse poljintehotietojen yksiköksi Wattia (W), Wattia/kg (W/kg) tai % FTP-arvosta. Poljinteho, liukuva keskiarvo: Valitse poljintehotietojen 1, 3, 5,10, 15, 30 tai 60 sekunnin liukuva keskiarvo. Aseta funktionaalinen kynnysteho: Aseta funktionaalinen kynnystehoarvosi. Asetus voidaan valita väliltä 60–600 wattia. Tarkista tehoalueiden rajat: Tarkista tehoalueiden rajasi.

Poljintehoasetukset ovat näkyvissä vain, jos sensori on yhdistetty laitteeseen. Katso lisätietoja kalibroinnista kohdasta Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart -sensori.

• GPS-tallennus: Valitse Päällä tai Pois päältä.
  • Pyöräasetukset: Rengaskoko: Määritä rengaskoko millimetreinä. Katso lisätietoja kohdasta Rengaskoon mittaaminen. Kammen pituus: Määritä kammen pituus millimetreinä. Käytetyt sensorit: Näet kaikki pyörään linkitetyt sensorit.
  • Nopeusasetukset: Nopeusnäkymä: Valitse km/h (kilometriä tunnissa) tai min/km(minuuttia/kilometri). Jos olet valinnut brittiläiset mittayksiköt, valitse mph (mailia tunnissa) tai min/mi (minuuttia/maili). Tarkista nopeusalueiden rajat: Tarkista kunkin nopeusalueen rajat.
  • Autom. keskeytyksen asetus: Automaattinen keskeytys: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos asetat automaattisen keskeytyksen päälle, harjoituksen tallennus keskeytetään automaattisesti, kun pysähdyt. Aktivointinopeus: Määritä nopeus, jossa tallennus keskeytetään.
  • Automaattinen kierros: Valitse Pois päältä, Kierroks. pituus tai Kierroksen kesto. Jos valitset Kierroks. pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

Automaattisen keskeytyksen tai matkaan perustuvan automaattisen kierroksen käyttö edellyttää GPS-toimintoa tai Polar Bluetooth® Smart -nopeussensoria.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.