Olet täällä: Aloittaminen > Akun lataaminen

Akun lataaminen

M460:ssä on sisäinen, ladattava akku. Lataa se tuotepakkauksessa toimitetun USB-johdon avulla tietokoneesi USB-portista. Voit ladata akun myös seinäpistokkeesta. Seinäpistokkeesta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät vaihtovirtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä "output 5Vdc" ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä vaihtovirtasovitinta (merkintä "LPS", "Limited Power Supply" tai "UL listed").

1. Nosta USB-portin kuminen kansi auki. Kytke micro USB -liitin M460:n USB-porttiin ja liitä johdon toinen pää tietokoneeseen.

2. Ladataan tulee näyttöön.
  3. Kun M460 on latautunut täyteen, Lataus suoritettu tulee näyttöön.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään. Pidä USB-portin kansi suljettuna, kun portti ei ole käytössä.

Älä lataa M460:n akkua, kun laite on märkä.

Älä lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +50 °C:n lämpötiloissa. M460 -laitteen lataaminen ympäristössä, jonka lämpötila on tämän lämpötilavälin ylä- tai alapuolella saattaa pysyvästi heikentää akun kapasiteettia – etenkin, jos lämpötila on korkeampi.

Akun kesto

Akun käyttöaika on jopa 16 tuntia käytettäessä GPS:ää ja sykesensoria. Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten M460:n käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot (esim. etuvalon käyttö lyhentää akun kestoa) ja akun ikä. Kestoaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa reilusti nollan alapuolelle.

Ilmoitukset heikosta varauksesta

Akun varaus heikko. Lataa akku

Akun varaus on heikko. Lataa M460.

Lataa ennen harjoitusta

Varaus ei riitä harjoituksen tallentamiseen.

Uuden harjoituksen voi aloittaa vasta, kun M460 on ladattu.

Jos näyttö on tyhjä, M460 on siirtynyt lepotilaan tai akku on tyhjentynyt. M460 siirtyy lepotilaan automaattisesti, kun se on ajannäyttötilassa ja mitään painiketta ei paineta kymmeneen minuuttiin. Se palautuu lepotilasta, kun mitä tahansa painiketta painetaan. Muussa tapauksessa akku on ladattava.