Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Suosikit

Suosikit

Voit tallentaa suosikkiharjoitustavoitteesi Suosikkeihin, jotta voit hallita niitä. M460:ssä voi olla kerralla enintään 20 suosikkia. Flow-verkkopalvelussa suosikkien määrää ei ole rajoitettu. Jos sinulla on yli 20 suosikkia Flow-verkkopalvelussa, ensimmäiset 20 siirretään M460-laitteeseesi synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa suosikkien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä suosikki ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Harjoitustavoitteen lisääminen Suosikkeihin

1. Luo harjoitustavoite.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

tai

1. Valitse olemassa oleva tavoite päiväkirjastasi.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

Suosikin muokkaaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkireittisi ja -harjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Valitse haluamasi suosikki. Muuta tavoitteen nimeä tai valitse oikeasta alakulmasta Muokkaa ja muokkaa tavoitetta.

Suosikin poistaminen

Poista suosikki napsauttamalla poistettavan harjoitustavoitteen oikeassa yläkulmassa olevaa poistokuvaketta.