Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset -toiminnolla saat M460-laitteeseen hälytyksen tulevista puheluista, viesteistä ja sovellusten ilmoituksista. Saat M460:n näyttöön samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön. Älykkäät ilmoitukset estetään ortostaattisen testin, kuntotestin ja sellaisten harjoitusten aikana, joissa käytetään intervalliajastinta.

• Varmista, että puhelimessasi on Android 5.0 tai uudempi.
  • Varmista, että M460:ssä on uusin laiteohjelmisto.
  • Älykkäät ilmoitukset -ominaisuutta varten tarvitset Polar Flow -mobiilisovelluksen Android-version, ja M460 on yhdistettävä sovellukseen. Älykkäät ilmoitukset -toiminnon toimiminen edellyttää, että Polar Flow -sovellus on auki puhelimessasi.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, M460:n ja puhelimen akut kuluvat nopeammin Bluetooth-yhteyden runsaan käytön vuoksi.

Olemme testanneet toiminnon toiminnan eräiden yleisimpien puhelinmallien kanssa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4 ja Sony Xperia Z3. Muiden Android 5.0 -versiota tukevien puhelinmallien tapauksessa toiminnassa voi olla eroja.

Asetukset

M460 on yhdistettävä Flow-sovellukseen, jotta saat ilmoitukset. Lisäksi M460-laitteeseen ja puhelimeen on määritettävä oikeat asetukset.

M460:n laiteohjelmiston päivittämisen jälkeen laite on yhdistettävä uudelleen Flow-sovellukseen, jotta älykkäiden ilmoitusten asetukset tulevat näkyviin. Jos et yhdistä niitä uudelleen, asetukset eivät tule näkyviin.

Ilmoitukset ovat oletuksena pois käytöstä. Voit ottaa ne käyttöön ja pois käytöstä M460:n tai Polar Flow -sovelluksen kautta.

M460

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä M460:ssä seuraavasti:

Siirry M460:ssä kohtaan Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

• Valitse Päällä, jos haluat saada ilmoitukset ja nähdä ilmoitusten sisällön näytössä.
  • Valitse Päällä (ei esikatselua), jos et halua nähdä ilmoitusten sisältöä näytössä. Saat ainoastaan tiedon siitä, että olet saanut ilmoituksen.
  • Valitse Pois päältä, jos et halua saada M460-laitteeseen ilmoituksia.

Flow-sovellus

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä Polar Flow -mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Valitse kohdassa Puhelimen ilmoitukset vaihtoehto Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  4. Synkronoi M460 ja mobiilisovellus pitämällä M460:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  5. Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä tulee M460:n näyttöön.

Kun muutat asetuksia Polar Flow -mobiilisovelluksessa, muista synkronoida M460 ja mobiilisovellus.

Puhelin

Jotta saat puhelimesi ilmoitukset M460-laitteeseen, ilmoitukset on otettava käyttöön niissä mobiilisovelluksissa, joista haluat saada ne. Ilmoitukset ovat oletuksena käytössä, mutta voit tarkistaa niiden tilan joko mobiilisovelluksen asetuksista tai Android-puhelimen sovellusten ilmoitusasetusten kautta. Katso sovellusten ilmoitusasetuksia koskevia lisäohjeita puhelimen käyttöohjeesta.

Lisäksi Polar Flow -sovelluksella on oltava oikeus lukea puhelimesi ilmoituksia. Polar Flow -sovellukselle on annettava pääsy puhelimen ilmoituksiin (eli ilmoitukset on sallittava Polar Flow -sovelluksessa). Polar Flow -sovellus ohjaa tarvittaessa pääsyn myöntämisessä.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, M460 ilmoittaa siitä äänimerkillä. Polar M460 antaa yhden hälytyksen kalenteritapahtumasta ja viestistä, mutta saapuvista puheluista se hälyttää, kunnes painat TAKAISIN-painiketta, vastaat puhelimeen tai kunnes hälytys on jatkunut 30 sekunnin ajan.

Soittajan nimi näkyy näytössä, jos soittaja on matkapuhelimesi yhteystiedoissa ja jos nimessä on vain latinalaisia perusmerkkejä ja seuraavien kielten erikoismerkkejä: ranska, suomi, ruotsi, saksa, norja ja espanja.

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisun avulla. Jos hylkäät ilmoituksen manuaalisesti, se hylätään myös puhelimen näytöstä. Aikakatkaisu poistaa hälytyksen vain M460:stä ja jättää sen näkyviin puhelimeen.

Ilmoitusten hylkääminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina TAKAISIN-painiketta.
  • Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Sovellusten estäminen

Voit estää tiettyjen sovellusten ilmoitukset Polar Flow -sovelluksessa. Kun olet saanut sovelluksesta ensimmäisen ilmoituksen M460-laitteeseen, sovellus lisätään luetteloon kohdassa Laitteet > Estä sovellukset, jossa voit halutessasi estää sen.

Älykkäät ilmoitukset estetään, kun Strava Live -segmenttien näkymä on aktiivisena M460:ssä. Jos haluat saada älykkäät ilmoitukset esimerkiksi pitkän segmentin aikana, voit sallia ne vaihtamalla harjoitusnäkymää.