Olet täällä: Asetukset > Yleisasetukset

Yleisasetukset

Näet yleisasetukset ja voit muuttaa niitä kohdassa Asetukset > Yleisasetukset

Yleisasetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Yhdistä ja synkronoi
  • Etuvalon asetukset
  • Lentotila
  • Aika
  • Päivämäärä
  • Viikon aloituspäivä
  • Näppäinäänet
  • Näppäinlukko
  • Yksiköt
  • Kieli
  • Tietoja tuotteesta

Yhdistä ja synkronoi

• Yhdistä ja synkronoi mobiililaite: Yhdistä mobiililaitteita M460-laitteeseesi.
  • Yhdistä muu laite: Yhdistä sykesensoreita ja pyöräilysensoreita M460-laitteeseen.
  • Yhdistetyt laitteet: Näytä kaikki laitteet, jotka on yhdistetty M460-laitteeseen.
  • Synkronoi tiedot: Tietojen synkronointi Flow -sovelluksen kanssa. Synkronoi tiedot tulee näyttöön, kun olet yhdistänyt mobiililaitteen M460-laitteeseen.

Etuvalon asetukset

• Etuvalo: Valitse Manuaalinen etuvalo tai Automaattinen etuvalo
    • Manuaalinen etuvalo: Säädä etuvaloa manuaalisesti pikavalikon kautta.
    • Automaattinen etuvalo: M460 sytyttää ja sammuttaa etuvalon valaistusolosuhteiden mukaan.
  • Aktivointikynnys: Valitse Pimeä, Hämärä tai Valoisa.
  • Vilkkumisnopeus: Valitse Vilkkuminen pois päältä, Hidas, Nopea tai Erittäin nopea.

Lentotila

Valitse Päällä tai Pois päältä.

Lentotila poistaa laitteen kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Laitetta ei voi käyttää harjoitteluun Bluetooth®-sensoreiden kanssa eikä tietoja voi synkronoida Polar Flow -mobiilisovellukseen, koska Bluetooth® Smart ei ole käytössä.

Aika

Aseta ajanesitystapa: 24 h tai 12 h. Aseta sitten kellonaika.

Päivämäärä

Aseta päivämäärä. Määritä myös Päivämäärän esitystapa. Valittavissa on kk/pp/vvvv, pp/kk/vvvv, vvvv/kk/pp, pp-kk-vvvv, vvvv-kk-pp, pp.kk.vvvv ja vvvv.kk.pp.

Viikon aloituspäivä

Valitse viikon aloituspäivä. Valittavissa on maanantai, lauantai tai sunnuntai.

Näppäinäänet

Aseta näppäinäänet Päälle tai Pois päältä.

Huomaa, että asetus ei vaikuta harjoitusääniin. Harjoitusääniä muokataan lajiprofiiliasetuksista. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiiliasetukset.

Näppäinlukko

Valitse Manuaalinen lukitus tai Automaattinen lukitus. Jos valitset Manuaalisen lukituksen, voit lukita painikkeet manuaalisesti Pikavalikosta. Jos valitset Automaattisen lukituksen, näppäimet lukittuvat automaattisesti 60 sekunnin kuluttua.

Yksiköt

Valitse metriset (kg/cm) tai brittiläiset (lb/ft) yksiköt. Määritä painon, pituuden, matkan ja nopeuden yksiköt.

Kieli

Valitse Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi tai Svenska. Määritä M460:n kieli.

Tietoja tuotteesta

Voit tarkistaa M460:n ID:n sekä laiteohjelmistoversion, laitemallin ja A-GPS:n voimassaolon.