Olet täällä: Aloittaminen > Mobiililaitteen yhdistäminen M460-laitteeseen

Mobiililaitteen yhdistäminen M460-laitteeseen

Ennen kuin yhdistät mobiililaitteen, luo Polar-tili, jos sinulla ei vielä ole tiliä, ja lataa Flow-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Varmista, että olet myös ladannut ja asentanut FlowSync-ohjelman tietokoneeseesi osoitteesta flow.polar.com/start ja rekisteröinyt M460:n Flow-verkkopalvelussa.

Ennen kuin yrität yhdistää mobiililaitteen, varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Siirry M460:ssä kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä mobiililaite ja paina ALOITA-painiketta.
  2. Kun laite löytyy, laitteen ID Polar-matkapuhelin xxxxxxxx tulee M460:n näyttöön.
  3. Paina ALOITA-painiketta. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  4. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi ja kirjoita siihen M460:ssä näkyvä PIN-koodi.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tunnuksillasi.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote -näyttö (Etsitään Polar M460:tä) avautuu mobiililaitteessa.
  3. Pidä TAKAISIN-painiketta painettuna M460:n ajannäyttötilassa.
  4. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  5. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi ja kirjoita siihen M460:ssä näkyvä PIN-koodi.
  6. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Yhteyden poistaminen

Yhteys poistetaan harjoitustietokoneen ja sensorin tai mobiililaitteen väliltä seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet ja paina ALOITA-painiketta.
  2. Valitse luettelosta laite, jonka haluat poistaa, ja paina ALOITA-painiketta.
  3. Poistetaanko yhteys? tulee näyttöön. Valitse Kyllä ja paina ALOITA-painiketta.
  4. Yhteys poistettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.