Olet täällä: Aloittaminen > Johdanto

Polar M460:n käyttöohje

Johdanto

Onnittelut M460:n valinnasta! Polar M460 on monipuolinen GPS-pyöräilytietokone, joka on täysin yhteensopiva useiden Bluetooth-tehomittareiden kanssa. Yhdessä Strava Live Segments® -osioiden kanssa se tekee pyöräilystä entistäkin kiinnostavampaa. M460 on yhteensopiva TrainingPeaks®-valmennus- ja analysointialustan kanssa, ja seuraavat edistykselliset pyöräilyn TrainingPeaks-tehotiedot ovat käytettävissä M460:ssä: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) ja TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

Yhdessä sykesensorin kanssa Polar M460 tarjoaa käyttöösi ainutlaatuiset sykeperusteiset toiminnot, kuten kuntotestin, ortostaattisen testin, harjoituskuormituksen ja palautumisen tilan. Laite kestää roiskevettä (IPX7), ja sen akun kesto on jopa 16 tuntia harjoittelua. GPS:n ja ilmanpainemittarin avulla voit seurata nopeuttasi, kulkemaasi matkaa, korkeutta ja kaltevuuskulmaa. Polar M460 pitää yhteytesi kunnossa aina ja kaikkialla puhelimestasi tulevien älykkäiden ilmoitusten avulla. Se huolehtii myös turvallisuudestasi etuosan LED-valolla. Saat yhteenvedon harjoituksestasi heti harjoituksen jälkeen Flow-sovelluksen avulla. Lisäksi voit suunnitella ja analysoida harjoitteluasi tarkasti Flow-verkkopalvelussa.

Tutustu uuteen harjoituskumppaniisi tämän käyttöohjeen avulla. Lisätukea on osoitteessa support.polar.com/en/M460.

Hyödynnä M460 kokonaisuudessaan

Tuo tarkka sykkeesi reaaliajassa M460-laitteeseen harjoituksen aikana Polar H10 -sykesensorin avulla. Syketietoja käytetään harjoituksen analysoinnissa. Jos hankkimassasi tuotepaketissa ei ollut sykesensoria, ei hätää: voit hankkia sen myöhemmin.

Näet harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä jokaisen harjoituksen jälkeen Polar Flow -mobiilisovelluksesta. Flow-sovellus synkronoi harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Voit ladata sovelluksen App Store- tai Google Play -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelmalla voit synkronoida tiedot M460:n ja Flow-verkkopalvelun välillä tietokoneen ja USB-johdon avulla. Lataa ja asenna Polar FlowSync -ohjelma osoitteesta flow.polar.com/start. Suunnittele ja analysoi harjoituksesi tarkasti, mukauta laitteesi ja lue lisätietoja suorituksestasi Polar Flow -verkkopalvelusta osoitteesta flow.polar.com.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® ja TRAINING STRESS SCORE® ovat TrainingPeaks, LLC:n tavaramerkkejä, ja niitä käytetään käyttöoikeuden nojalla. Lue lisää osoitteesta http://www.trainingpeaks.com.