Olet täällä: Aloittaminen > Bike Mount -pidikkeen asennus

Säädettävä Polar Bike Mount -pidike

Voit asentaa säädettävän Polar Bike Mount -pidikkeen pyöräsi ohjainkannattimeen tai ohjaustangon vasemmalle tai oikealle puolelle.

1. Aseta kuminen alusta ohjainkannattimelle/ohjaustangolle.

2. Aseta kiinnitin kumiselle alustalle niin, että POLAR-logo on ohjaustangon suuntaisesti.

3. Kiinnitä kiinnitin ohjainkannattimeen/ohjaustankoon O-renkaalla.

4. Kohdista M450:n takaosassa olevat ulokkeet kiinnittimessä oleviin uriin ja käännä M450-laitetta myötäpäivään, kunnes se kiinnittyy paikalleen.

GPS toimii parhaiten, kun laitteen näyttö on ylöspäin.