Olet täällä: Aloittaminen > Sensoreiden yhdistäminen M460-laitteeseen > Polar H10 Bluetooth® Smart -sykesensori

Polar H10 -sykesensori

Polar-sykesensoriin kuuluu mukava kiinnitysvyö ja lähetinyksikkö. Se havaitsee sykkeesi tarkasti ja lähettää tiedon reaaliaikaisesti M460-laitteeseen. Lisätietoa H10-sykesensorista löytyy sen käyttöoppaasta. M460‑laitteesi on yhteensopiva myös Polar H6- ja H7-sykesensorien kanssa.

Syketiedot kertovat fyysisestä kunnostasi ja siitä, miten kehosi reagoi harjoitteluun. Keho antaa useita subjektiivisia merkkejä (rasittumisen tunne, hengityksen tiheys, fyysiset tuntemukset) toiminnastaan harjoituksen aikana, mutta mitkään näistä eivät ole yhtä luotettavia kuin sykkeen mittaus. Menetelmä on objektiivinen, ja siihen vaikuttavat sekä sisäiset että ulkoiset tekijät, joten sen avulla voit mitata fyysistä tilaasi luotettavasti.

Sykesensorin yhdistäminen M460-laitteeseen

Pue sykesensori yllesi kohdassa Sykesensorin pukeminen annettujen ohjeiden mukaan. Sykesensori voidaan yhdistää M460-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä muu laite ja paina ALOITA-painiketta.
  2. M460 alkaa etsiä sykesensoria.
  3. Kun sykesensori löytyy, laitteen ID, kuten Yhdistä Polar H10 xxxxxxxx, tulee näyttöön. Valitse sykesensori, jonka haluat yhdistää.
  4. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa.
  2. Yhdistä koskettamalla laitettasi M460:lla tulee näyttöön. Kosketa sykesensoria M460:llä ja odota, kunnes sensori löytyy.
  3. M460 luettelee löytämänsä sykesensorit. Laitteen ID, kuten Yhdistä Polar H10 xxxxxxxx, tulee näyttöön. Valitse sykesensori, jonka haluat yhdistää, ja valitse sitten Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.