Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset -toiminnolla saat M460-laitteeseen hälytyksen tulevista puheluista, viesteistä ja sovellusten ilmoituksista. Saat M460:n näyttöön samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön. Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytettävissä sekä iOS- että Android-laitteissa. Älykkäät ilmoitukset estetään ortostaattisen testin, kuntotestin ja sellaisten harjoitusten aikana, joissa käytetään intervalliajastinta.

Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, M460:n ja puhelimen akut kuluvat nopeammin Bluetooth-yhteyden runsaan käytön vuoksi.

Asetukset

M460 on yhdistettävä Flow-sovellukseen, jotta saat ilmoitukset. Lisäksi M460-laitteeseen ja puhelimeen on määritettävä oikeat asetukset.

M460:n laiteohjelmiston päivittämisen jälkeen laite on yhdistettävä uudelleen Flow-sovellukseen, jotta älykkäiden ilmoitusten asetukset tulevat näkyviin. Jos et yhdistä niitä uudelleen, asetukset eivät tule näkyviin.

Ilmoitukset ovat oletuksena pois käytöstä. Voit ottaa ne käyttöön ja pois käytöstä M460:n tai Polar Flow -sovelluksen kautta.

M460

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön kohdassa Valikko > Asetukset > Yleiset asetukset > Älykkäät ilmoitukset.

• Valitse Päällä, jos haluat saada ilmoitukset ja nähdä ilmoitusten sisällön näytössä.
  • Valitse Päällä (ei esikatselua), jos et halua nähdä ilmoitusten sisältöä näytössä. Saat ainoastaan tiedon siitä, että olet saanut ilmoituksen.
  • Valitse Pois päältä, jos et halua saada M460-laitteeseen ilmoituksia.

Puhelin

Puhelimen ilmoituksia koskevat asetukset määrittävät, mitä ilmoituksia M460 näyttää. Katso lisätietoja tukidokumentista Älykkäät ilmoitukset (iOS).

Käyttö

Kun saat hälytyksen, M460 ilmoittaa siitä äänimerkillä. Kun saat puhelun, voit vastata siihen, hiljentää sen tai hylätä sen (vain iOS 8:ssa). Hiljentäminen hiljentää vain M460:n mutta ei puhelinta. Puhelusta kertovan hälytyksen aikana tulevia ilmoituksia ei näytetä.

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisun avulla. Jos hylkäät ilmoituksen manuaalisesti, se hylätään myös puhelimen näytöstä. Aikakatkaisu poistaa hälytyksen vain M460:stä ja jättää sen näkyviin puhelimeen.

Ilmoitusten hylkääminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina TAKAISIN-painiketta.
  • Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Älykkäät ilmoitukset estetään, kun Strava Live -segmenttien näkymä on aktiivisena M460:ssä. Jos haluat saada älykkäät ilmoitukset esimerkiksi pitkän segmentin aikana, voit sallia ne vaihtamalla harjoitusnäkymää.