Olet täällä: Aloittaminen > Näppäintoiminnot ja valikon rakenne

Näppäintoiminnot ja valikon rakenne

Näppäintoiminnot

M460:ssa on viisi painiketta, joilla on eri toimintoja käyttötilanteesta riippuen. Seuraavissa taulukoissa kerrotaan painikkeiden toiminnot eri tiloissa.

Valo

AJANNÄYTTÖTILA JA VALIKKO HARJOITUKSEN ALOITUSTILA HARJOITUKSEN AIKANA
  • Valaise näyttö
  • Lukitse näppäimet pitämällä painiketta painettuna
  • Valaise näyttö
  • Siirry lajiprofiilien asetuksiin pitämällä painiketta painettuna
  • Valaise näyttö
  • Pitkällä painalluksella avautuu Pikavalikko

Takaisin

AJANNÄYTTÖTILA JA VALIKKO HARJOITUKSEN ALOITUSTILA HARJOITUKSEN AIKANA
  • Poistu valikosta
  • Palaa edelliselle tasolle
  • Älä muuta asetuksia
  • Peruuta valinnat
  • Palaa valikosta ajannäyttötilaan pitämällä painiketta painettuna
  • Synkronoi Flow-sovelluksen kanssa pitämällä painiketta painettuna ajannäyttötilassa
  • Palaa ajannäyttötilaan
  • Keskeytä harjoitus painamalla kerran
  • Lopeta harjoituksen tallennus pitämällä painiketta painettuna 3 sekunnin ajan

Aloita

AJANNÄYTTÖTILA JA VALIKKO HARJOITUKSEN ALOITUSTILA HARJOITUKSEN AIKANA
  • Vahvista valinnat
  • Siirry harjoituksen aloitustilaan
  • Vahvista näytössä näkyvä valinta
  • Aloita harjoitus
  • Lukitse alue ja vapauta lukitus pitämällä painiketta painettuna
  • Jatka harjoituksen tallentamista, kun harjoitus on keskeytetty
  • Tallenna kierros painamalla painiketta

Ylös/alas

AJANNÄYTTÖTILA JA VALIKKO HARJOITUKSEN ALOITUSTILA HARJOITUKSEN AIKANA
  • Selaa valintaluetteloita
  • Muuta valittua arvoa
  • Selaa lajiluetteloa
  • Vaihda harjoitusnäkymää

Valikkorakenne

Siirry valikkoon ja selaa sitä YLÖS- ja ALAS-painikkeiden avulla. Vahvista valinnat painamalla ALOITA-painiketta ja palaa takaisin painamalla TAKAISIN-painiketta.

Valikossa on seuraavat toiminnot:

• Päiväkirja
  • Asetukset
  • Testit
  • Intervalliajastin
  • Suosikit
  • Strava Live Segments

Päiväkirja

Päiväkirjassa näet kuluvan viikon, neljä edellistä viikkoa ja seuraavat neljä viikkoa. Kun valitset päivän, näet päivän harjoitukset, kunkin harjoituksen yhteenvedon ja päivän aikana tekemäsi testit. Myös suunnittelemasi harjoitukset näytetään.

Asetukset

Asetukset-kohdassa voit muokata seuraavia ominaisuuksia:

• Lajiprofiili
  • Fyysiset asetukset
  • Yleisasetukset
  • Kelloasetukset

Katso lisätietoja kohdasta Asetukset.

Testit

Testit-kohdassa näytetään:

Ortostaattinen testi

Kuntotesti

Katso lisätietoja kohdasta Ominaisuudet.

Intervalliajastin

Voit määrittää aikaan ja/tai matkaan perustuvia intervalliajastimia, joiden avulla voit mitata intervalliharjoitustesi harjoitus- ja lepovaiheiden kestot tarkasti.

Katso lisätietoja kohdasta Harjoituksen aloittaminen.

Suosikit

Suosikit-kohdassa näytetään harjoitustavoitteet, jotka olet tallentanut suosikeiksi Flow-verkkopalvelussa.

Katso lisätietoja kohdasta Suosikit.