Olet täällä: Asetukset > Pikavalikko

Pikavalikko

Avaa valittuna olevan lajiprofiilin asetukset pitämällä VALO-painiketta painettuna harjoituksen aloitustilassa:

• Harjoitusäänet: Valitse Pois, Hiljainen, Voimakas tai Hyvin voimakas.
  • Sykeasetukset: Sykenäkymä: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista. Tarkista sykerajat: Tarkista kunkin sykealueen rajat. Näytä syke toisissa laitteissa: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet (esim. kuntosalilaitteet) havaitsevat sykkeesi.
  • Poljintehoasetukset: Poljintehonäkymä: Valitse poljintehotietojen yksiköksi Wattia (W), Wattia/kg (W/kg) tai % FTP-arvosta. Poljinteho, liukuva keskiarvo: Valitse poljintehotietojen 1, 3, 5,10, 15, 30 tai 60 sekunnin liukuva keskiarvo. Aseta funktionaalinen kynnysteho: Aseta funktionaalinen kynnystehoarvosi. Asetus voidaan valita väliltä 60–600 wattia. Tarkista tehoalueiden rajat: Tarkista tehoalueiden rajasi.

Poljintehoasetukset ovat näkyvissä vain, jos sensori on yhdistetty laitteeseen. Katso lisätietoja kalibroinnista kohdasta Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart -sensori.

• GPS-tallennus: Valitse Päällä tai Pois päältä.
  • Kalibroi poljintehosensori: Poljintehosensorin kalibrointi näkyy vain, kun sensori on yhdistetty laitteeseen. Katso lisätietoja kalibroinnista kohdasta Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart -sensori.
  • Pyöräasetukset: Käytetyt sensorit: Näet kaikki pyörään linkitetyt sensorit.
  • Kalibroi korkeus: Aseta oikea korkeus. Korkeus kannattaa kalibroida manuaalisesti aina, kun tiedät korkeuden.
  • Nopeusasetukset: Nopeusnäkymä: Valitse km/h (kilometriä tunnissa) tai min/km(minuuttia/kilometri). Jos olet valinnut brittiläiset mittayksiköt, valitse mph (mailia tunnissa) tai min/mi (minuuttia/maili). Tarkista nopeusalueiden rajat: Tarkista kunkin nopeusalueen rajat.
  • Autom. keskeytyksen asetus: Automaattinen keskeytys: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos asetat automaattisen keskeytyksen päälle, harjoituksen tallennus keskeytetään automaattisesti, kun pysähdyt. Aktivointinopeus: Määritä nopeus, jossa tallennus keskeytetään.
  • Automaattinen kierros: Valitse Pois päältä, Kierroksen pituus tai Kierroksen kesto. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

Avaa Pikavalikko pitämällä VALO-näppäintä painettuna harjoitusnäkymässä. Näet seuraavat asetukset:

• Lukitse näppäimet: Lukitse näppäimet painamalla ALOITA-painiketta. Avaa lukitus pitämällä VALO-painiketta painettuna.
  • Aseta etuvalo päälle tai pois päältä.
  • Aseta taustavalo päälle tai pois päältä.
  • Kalibroi poljintehosensori: Poljintehosensorin kalibrointi näkyy vain, kun sensori on yhdistetty laitteeseen. Katso lisätietoja kalibroinnista kohdasta Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart -sensori.
  • Kalibroi korkeus: Aseta oikea korkeus. Korkeus kannattaa kalibroida manuaalisesti aina, kun tiedät korkeuden.
  • Intervalliajastin: Voit luoda aikaan ja/tai matkaan perustuvia intervalliajastimia, joiden avulla voit mitata intervalliharjoitustesi harjoitus- ja lepovaiheiden kestot tarkasti.
  • Nykyisen sijainnin tiedot*: Nykyinen sijainti ja näkyvissä olevien satelliittien lukumäärä.
  • Valitse Kohdeopas päälle* ja paina ALOITA-painiketta. Kohdeoppaan nuolinäkymä päällä tulee näyttöön ja M460 siirtyy Takaisin alkuun -näkymään.

*Tämä ominaisuus on valittavissa vain, kun GPS on otettu käyttöön lajiprofiilissa.

Avaa Pikavalikko pitämällä VALO-näppäintä painettuna taukotilassa. Näet seuraavat asetukset:

• Lukitse näppäimet: Lukitse näppäimet painamalla ALOITA-painiketta. Avaa lukitus pitämällä VALO-painiketta painettuna.
  • Aseta etuvalo päälle tai pois päältä.
  • Harjoitusäänet: Valitse Pois, Hiljainen, Voimakas tai Hyvin voimakas.
  • Sykeasetukset: Sykenäkymä: Valitse Lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista. Tarkista sykerajat: Tarkista kunkin sykealueen rajat. Näytä syke toisissa laitteissa: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos valitset Päällä, muut yhteensopivat laitteet (esim. kuntosalilaitteet) havaitsevat sykkeesi.
  • Poljintehoasetukset: Poljintehonäkymä: Valitse poljintehotietojen yksiköksi Wattia (W), Wattia/kg (W/kg) tai % FTP-arvosta. Poljinteho, liukuva keskiarvo: Valitse poljintehotietojen 1, 3, 5,10, 15, 30 tai 60 sekunnin liukuva keskiarvo. Aseta funktionaalinen kynnysteho: Aseta funktionaalinen kynnystehoarvosi. Asetus voidaan valita väliltä 60–600 wattia. Tarkista tehoalueiden rajat: Tarkista tehoalueiden rajasi.

Poljintehoasetukset ovat näkyvissä vain, jos sensori on yhdistetty laitteeseen. Katso lisätietoja kalibroinnista kohdasta Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart -sensori.

• GPS-tallennus: Valitse Päällä tai Pois päältä.
  • Kalibroi poljintehosensori: Poljintehosensorin kalibrointi näkyy vain, kun sensori on yhdistetty laitteeseen. Katso lisätietoja kalibroinnista kohdasta Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart -sensori.
  • Pyöräasetukset: Käytetyt sensorit: Näet kaikki pyörään linkitetyt sensorit.
  • Kalibroi korkeus: Aseta oikea korkeus. Korkeus kannattaa kalibroida manuaalisesti aina, kun tiedät korkeuden.
  • Nopeusasetukset: Nopeusnäkymä: Valitse km/h (kilometriä tunnissa) tai min/km (minuuttia/kilometri). Jos olet valinnut brittiläiset mittayksiköt, valitse mph (mailia tunnissa) tai min/mi (minuuttia/maili). Tarkista nopeusalueiden rajat: Tarkista kunkin nopeusalueen rajat.
  • Autom. keskeytyksen asetus: Automaattinen keskeytys: Valitse Päällä tai Pois päältä. Jos asetat automaattisen keskeytyksen päälle, harjoituksen tallennus keskeytetään automaattisesti, kun pysähdyt. Aktivointinopeus: Määritä nopeus, jossa tallennus keskeytetään.
  • Automaattinen kierros: Valitse Pois päältä, Kierroksen pituus tai Kierroksen kesto. Jos valitset Kierroksen pituus, määritä matka, jonka kuluttua kierros mitataan. Jos valitset Kierroksen kesto, määritä aika, jonka kuluttua kierros mitataan.

Automaattisen keskeytyksen tai matkaan perustuvan automaattisen kierroksen käyttö edellyttää GPS-toimintoa tai Polar Bluetooth® Smart -nopeussensoria.