Ön itt van: Első lépések > Az M430 viselése

Az M430 viselése

Amikor csuklón mérsz pulzust

A pulzus pontos mérése érdekében az M430 készüléknek szorosan kell illeszkednie a csuklóra, közvetlenül a csont mögött. Az érzékelőnek szorosan a bőrödhez kell érnie, de nem lehet túl szoros, nehogy elszorítsa a véráramlást. A legpontosabb pulzusméréshez azt javasoljuk, hogy a pulzusmérés megkezdése előtt pár perccel már legyen rajtad az M430. További információért lásd: Edzés csuklóról való pulzusmérésselpulzusmérővel.

Minden izzadtsággal járó edzés után enyhe szappanos vízzel, folyóvíz alatt öblítsd le az M430-at. Majd egy puha törölközővel töröld szárazra. Töltés előtt hagyd teljesen megszáradni.

Amikor nem csuklóról méred a pulzust

Lazítsd meg egy kicsit a csuklópántot, hogy az kényelmesebben illeszkedjen és hagyd bőrödet lélegezni. Viseld az M430-at úgy, ahogy egy normál órát viselnél.

Javasoljuk, hogy időnként hagyd rövid ideig szellőzni a bőrfelületet, különösen, ha érzékeny bőrtípusod van. Vedd le az M430-at, és töltsd fel az akkumulátort. Így a csuklópánt nem dörzsöli ki a bőrt, és a készülék is teljesen feltöltve fogja várni a következő edzést.