Ön itt van: Polar Flow > Szinkronizálás

Szinkronizálás

Adatait vezeték nélkül is átviheti az M430-ról a Polar Flow alkalmazásba a Bluetooth Smart funkció segítségével. Az M430 készüléket egy USB port és a FlowSync szoftver segítségével is szinkronizálhatja a Polar Flow webes szolgáltatással. Ahhoz, hogy szinkronizálni tudja az adatokat az M430 és a Flow alkalmazás között, szüksége van egy Polar fiókra. Ha az M430 készülékről közvetlenül szeretné szinkronizálni az adatokat a webes szolgáltatással, a Polar fiók mellett FlowSync szoftverrel is rendelkeznie kell. Ha beállította az M430 készüléket, már létrehozott egy Polar fiókot. Ha a számítógépén állította be az M430 készüléket, a FlowSync szoftvert a számítógépre telepítette.

Ne feledje adatait szinkronizálni és naprakészen tartani az M430-at a web szolgáltatással valamint a mobil alkalmazással, bárhol is járjon.

Szinkronizálás a Flow mobil alkalmazással

A szinkronizálás előtt, győződjön meg a következőkről:

  • Ön rendelkezik egy Polar fiókkal és a Flow alkalmazással.
  • A mobil eszközén be van kapcsolva a Bluetooth, és azon nincs bekapcsolva a repülőgépes üzemmód.
  • Párosította az M430-at a mobil eszközével. További információkért lásd: Pairing.

Az adatok szinkronizálása:

  1. Jelentkezz be a Flow alkalmazásba, majd nyomd meg és tartsd lenyomva a BACK (Vissza) gombot az M430 készüléken.
  2. A Connecting to device (csatlakozás az eszközhöz) üzenet jelenik meg, majd pedig a Connecting to app (csatlakozás az alkalmazáshoz).
  3. Syncing completed (A szinkronizálás befejeződött) jelenik meg amikor végzett.

Az M430 minden edzés befejezése után automatikusan szinkronizálódik a Flow alkalmazással, ha a telefon Bluetooth hatósugáron belül van. Amikor szinkronizálja az M430-at a Flow alkalmazással, az edzési és aktivitási adatai egy internet kapcsolaton keresztül szintén automatikusan szinkronizálódnak a Flow web szolgáltatással.

Támogatásért és további információért a Polar Flow alkalmazás használatával kapcsolatban látogassa meg a support.polar.com/en/support/Flow_app oldalt.

Szinkronizálás a Flow webws szolgáltatással a FlowSync-en keresztül

Az adatok Flow web szolgáltatással való szinkronizáláshoz szüksége van a FlowSync szoftverre. Látogassa meg a flow.polar.com/start oldalt, és töltse le majd telepítse azt mielőtt szinkronizálni próbál.

  1. Dugja be az M430-at a számítógépbe. Győződjön meg arról, hogy a FlowSync szoftver fut.
  2. A FlowSync ablak megnyílik a számítógépén, és megkezdődik a szinkronizálás.
  3. Completed (befejeződött) üzenet jelenik meg amikor végzett.

Mindig, amikor az M430-at a számítógéphez csatlakoztatja, a Polar FlowSync szoftver átküldi az adatait a Polar Flow web szolgáltatásba, és szinkronizál minden beállítást amit megváltoztatott. Ha a szinkronizálás nem indul meg automatikusan, indítsa el a FlowSync-et az asztali ikon segítségével (Windows) vagy az alkalmazások mappából (Mac OS X). Minden alkalommal ha elérhetővé válik egy firmware frissítés, a FlowSync értesíti Önt, és kérést küld, hogy töltse le és telepítse azt.

Ha megváltoztatja a Flow web szolgáltatás beállításait mialatt az M430 csatlakoztatva van a számítógéphez, nyomja meg a szinkronizálás gombot a FlowSync-ben a beállítások átviteléhez az M430-ra.

Támogatásért és további információért a Flow web szolgáltatás használatával kapcsolatban, látogassa meg a support.polar.com/en/support/flow oldalt.

Támogatásért és további információért a FlowSync szoftver használatával kapcsolatban, látogassa meg a support.polar.com/en/support/FlowSync oldalt.