Ön itt van: Edzés > Edzés közben

Edzés közben

Az edzési nézetek böngészése

Edzés közben az UP/DOWN (fel/le) gombok segítségével áttekintheti az edzési nézeteket. Az elérhető edzési nézetek és a megjelenített adatok a kiválasztott sporttól függenek. Az egyes sport profilok beállításait, például a személyre szabott edzési nézeteket a Polar Flow alkalmazásban és a webes felületen módosíthatod. További információért lásd: Sport profilok a Flow-ban.

Kör jelzése

Köridő megjelöléséhez nyomd meg a START gombot. A köröket automatikusan is lehet rögzíteni. A sport profil beállításokban állítsd be az Automatic lap (automatikus kör), a Lap distance (körtávolság), vagy a Lap duration (köridő) lehetőségeket. Ha a Lap distance (kör távolságot) választod, állítsd be a távolságot, amely alapján a köröket számolja. Ha a Lap duration (kör időtartam) választod, állítsd be az időtartamot, amely alapján a köröket számolja.

Pulzus- vagy sebességzóna rögzítése

Nyomd meg és tartsd lenyomva a START gombot a jelenlegi pulzus-, vagy sebességzóna rögzítéséhez. Válaszd a HR zone (pulzuszóna) vagy Speed zone (sebességzóna) lehetőséget. A tartomány rögzítéséhez/feloldásához, nyomd meg és tartsd lenyomva a START gombot. Az M430 rezgéssel figyelmeztet, ha a pulzusod vagy a sebességed meghaladja a rögzített tartományt.

Szakasz megváltoztatása szakaszos edzés során

Ha a fázisos edzési cél létrehozásánál manuális fázisváltást állítottál be:

  1. Nyomd meg és tartsd lenyomva a LIGHT (Világítás) gombot.
  2. Ezután megjelenik a Quick menu (gyorsmenü).
  3. Válaszd ki a Start next phase (következő szakasz indítása) lehetőséget a listából, majd nyomd meg a START gombot a következő szakasz folytatásához.

Ha automatikus szakaszváltást választottál, az automatikusan vált, amikor egy szakaszt befejeztél. Az M430 rezgéssel figyelmeztet.

Beállítások megváltoztatása a gyorsmenüben

Nyomd meg és tartsd lenyomva a LIGHT (Világítás) gombot. Ezután megjelenik a Quick menu (gyorsmenü). Néhány beállítást az edzés leállítása nélkül is megváltoztathatsz. Részletes információkért, lásd: Quick menu (gyorsmenü).

Értesítők

Ha a tervezett pulzuszónákon vagy sebességzónákon kívül edzel, az M430 rezgéssel figyelmeztet.