Ön itt van: Jellemzők > Smart Coaching (Okos értesítések) > Folyamatos pulzus

Folyamatos pulzus

A Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkció szünet nélkül méri a pulzust. A napi kalóriaégetés, valamint a teljes aktivitás pontosabb mérését teszi lehetővé, mivel a nagyon kevés csuklómozgást igénylő fizikai tevékenységeket, pl. kerékbározást is nyomon tudja követni.

A Polar folyamatos pulzuskövetése bizonyos időközönként vagy csuklómozgása alapján történik.

A készülék pár percenként ellenőrzi pulzusát, és ha az ellenőrzés megemelkedett pulzust mért, akkor a Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkció mérni kezdi a pulzust. A Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkció csuklómozgás alapján is aktiválódik, pl. amikor legalább egy percig megfelelő sebességgel gyalogol.

A pulzus folyamatos nyomon követése automatikusan leáll, ha az aktivitási szintje kellően alacsonyra csökken. Amikor Polar eszköze észleli, hogy Ön hosszú ideje ül, akkor bekapcsol a Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkció, hogy megtalálja az aznapi legalacsonyabb pulzust.

Az M430 eszköz Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkciója be- és kikapcsolható a Settings (Beállítások) > General Settings (Általános beállítások) > Continuous HR tracking (Folyamatos pulzusmérés) menüpontban.

A My day (Napom) részen követni tudja a napi legmagasabb és legalacsonyabb mért pulzust és ellenőrizheti, hogy mekkora volt a legalaacsonyabb pulzusszám az előző éjszaka folyamán. Az adatokat a Polar Flow webesa vagy mobil válátozatában követheti részletesen és hosszabb időszak alatt.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha bekapcsolva hagyja a Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkciót, akkor hamarabb lemerülhet az M430 készülék akkumulátora.

További információ a Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkcióról ebben a részletes útmutatóban található.