Ön itt van: Beállítások > Általános beállítások

Általános beállítások

Az általános beállítások megtekintéséhez és szerkesztéséhez, válassza a Settings > General settings (beállítások > általános beállítások) lehetőségeket

A General settings (általános beállítások) menüben a következőket találja:

 • Continuous HR tracking (Folyamatos pulzusmérés)
 • Pair and sync (összepárosítás és szinkronizálás)
 • Flight mode (repülő üzemmód)
 • Button lock (gomb zár)
 • Smart notifications (Okos értesítések)
 • Inactivity alert (inaktivitási figyelmeztetés)
 • Units (mértékegységek)
 • Language (nyelv)
 • Training view color (edzési nézet színe)
 • About your product (a termékről)

Continuous HR tracking (Folyamatos pulzusmérés)

Nyomja meg az On (Be) vagy az Off (Ki) gombot a Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés) funkciónál annak be-, illetve kikapcsolásához. További információért lásd: Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés).

Párosítás és Szinkronizálás

 • Mobil eszköz párosítása és szinkronizálása / Másik eszköz párosítása: Párosítsd jeladóidat vagy mobil eszközeidet az M430-cal. Adatok szinkronizálása a Flow alkalmazással.
 • Paired devices (Párosított eszközök): Tekintsd meg az M430-cal párosított eszközöket. Ezek lehetnek a pulzusmérő jeladók, futó órákk és mobil eszközök.

Flight mode (repülő üzemmód)

Válassza ki az On (Be) vagy az Off (Ki) lehetőséget

A repülőgépes mód kikapcsolja az eszköz minden vezeték nélküli kommunikációját. Azt még mindig használhatja adatgyűjtésre, de nem tudja azt az edzések során a pulzusmérővel használni, vagy szinkronizálni az adatait a Polar Flow mobil alkalmazással, mert a Bluetooth® Smart ki van kapcsolva.

Gomb zár

Válassza a Manual lock (manuális zár) vagy Automatic lock (automatikus zár) lehetőséget. A Manual lock (manuális zár) módban manuálisan lezárhatja a gombokat a Quick menu (gyorsmenüből). Az Automatic Lock (automatikus zár) lehetőség választása esetén, a gombok 60 másodperc elteltével automatikusan lezáródnak.

Okos értesítések

Az értesaítések alapértelmezés szerint ki vannak kapcsolva. Bekapcsolásuk a Menu (Menü) > Settings (Beállítások) > General settings (Általános beállítások) > Smart notifications (Okos értesítések) menüpontban lehetséges.

A Smart notifications (Okos értesítések) beállításaiban a következők találhatók:

 • Notifications (Értesítések): Adja meg az On (Be), On (no preview) (Be (Nincs előnézet)) vagy Off (Ki) lehetőséget.

  On: az értesítés tartalma megjelenik az M430 kijelzőjén. On(No preview): az értesítés tartalma nem jelenik meg az M430 kijelzőjén. Off (alapértelmezés): nem kap értesítéseket az M430 készülékre.

  Adja meg a Polar Flow alkalmazásban, hogy mely alkalmazásoktól kíván értesítéseket kapni.

 • Vibration feedback (Rezgő visszacsatolás): Be- vagy kikapcsolja a rezgő visszacsatolást.
 • Notif. do not disturb (Ért. ne zavarjanak): Ha az értesítésekre és hívásokra vonatkzoó értesítéseket egy bizonyos időtartaMIG KI szeretné kapcsolni, kapcsolja be a Ne zavarjanak jelzést. Ezt követően adja meg Ne zavarjanak jelzés időtartamát. Ha a Ne zavarjanak jelzés be van kapcsolva, akkor a beállított időtartam során nem kap értesítéseket és hívásriasztásokat.

  A Ne zavarjanak jelzés alapértelmezés szerint 22 és 7 óra között van bekapcsolva.

Inaktivitási figyelmeztetés

On (be) vagy Off (ki) kapcsolja az inaktivitási figyelmeztetést.

Mértékegységek

Válassza a metrikus (kg, cm) vagy az angolszász (lb, ft) lehetőségeket. Állítsa be azokat a mértékegységeket, melyeket a súly a magasság, a távolság és a sebesség mérésére használ.

Nyelv

A beállítás közben kiválaszthatod az M430-on használni kívánt nyelvet. Az M430 a következő nyelveket támogatja: Bahasza Indonéz, Cseh, Dán, Német, Angol, Spanyol, Francia, Olasz, Japán, Holland, Norvég, Lengyel, Portugál, Kínai, Orosz, Finn, Svéd vagy Török.

Ha szeretnéd megváltoztatni a nyelvet az M430-on, azt a Polar Flow webes felületen vagy a Polar Flow alkalmazásban teheted meg.

A nyelv megváltoztatása a Polar Flow webes felületen:

 1. A Flow webes felületen, kattints a nevedre/profilodra a jobb felső sarokban.
 2. Válaszd a Products (termékek) lehetőséget.
 3. Kattints a Settings (beállítások) lehetőségre a Polar M430 mellett.
 4. Keresd meg a Device language (készülék nyelve) lehetőséget, amit az M430-on használni szeretnél a legördülő menüből.
 5. Kattints a Save (mentés) gombra.
 6. Ne felejtsd el szinkronizálni a nyelvi beállítás módosítását az M430-cal.

A nyelv megváltoztatása a Polar Flow alkalmazásában:

 1. A mobil eszközödön nyisd meg a Flow alkalmazást, és jelentkezz be a Polar fiókodba, melyet az M430 beállítása során hoztál létre.
 2. Nyisd meg a Devices (Eszközök) menüt.
 3. Koppints a Device language (eszköz nyelve) lehetőségre a Polar M430 alatta támogatott nyelvek listájának megnyitásához.
 4. Koppints a kívánt nyelv kiválasztásához, majd a Done (kész) lehetőségre.
 5. Az M430 BACK (vissza) gombjának nyomva tartásával szinkronizálhatod a módosított beállításokat az M430-cal.

Edzési nézet színe

Válassza ki a Dark (sötét) vagy a Light (világos) lehetőséget. Változtassa meg az edzés nézet kijelző színét. Amikor a Light (világos) lehetőséget választja, az edzés módnak világos háttere van, sötét számokkal és betűkkel. Amikor a Dark (sötét) lehetőséget választja, az edzés módnak sötét háttere van, világos számokkal és betűkkel.

A termékről

Ellenőrizd az M430 eszköz azonosítóját, valamint a szoftver verzióját, a HW modellt, az A-GPS lejárati dátumát, és az M430-specifikus szabályozói címkéket.

A készülék újraindítása: Ha az M430 használata közben problémákat tapasztalsz, próbáld meg újraindítani azt. Az M430 újraindítása nem törli az M430-ason található beállításokat vagy személyes adatokat. Nyomd meg a START gombot, majd válaszd a Yes (igen) lehetőséget az újraindítás megerősítéséhez.