Ön itt van: Első lépések > Menük felépítése

Menük felépítése

Lépj be és böngéssz a menüben az UP (fel) vagy DOWN (le) gombok megnyomásával. Kiválasztás megerősítése a START gombbal, visszalépés a BACK (vissza) gombbal.

My day (Mai nap)

A napi aktivitási célt egy körben láthatod, ami aktivitásodnak megfelelően telik meg. A My day menüben találod:

 • Alvási időt és aktuális alvásodat. Ha éjszaka is viseled, az M430 nyomon követi alvásodat. Érzékeli, hogy mikor aludtál el és mikor ébredtél fel, valamint összegyűjti az adatokat a mélyebb elemzéshez a Polar Flow alkalmazásban és a Polar Flow webes felületen. További információért lásd: Sleep Tracking (Alváskövetés).
 • A napi összesített aktivitásodat részletesebben is megtekintheted, és tanácsokat kaphatsz a napi célok eléréséhez. További információkért tekintsd meg a 24/7 Activity Tracking (Aktivitáskövetés) részt.
 • A nap során végzett edzések. A START megnyomásával megnyithatod az edzéseid összesítését.
 • Bármilyen, a Polar Flow webes felületen vagy a Polar Flow alkalmazásban a naphoz létrehozott tervezett edzés. A START megnyomásával elkezdhetsz egy tervezett edzést, és megnyithatod a korábbiakat, hogy részletesebben átnézd azokat.
 • Ha egy Fitness testet végzel a nap folyamán, az eredményt a My day alatt találod.
 • Bármilyen esemény a nap során. A Polar Flow közösségben a flow.polar.com oldalon létrehozhatsz és csatlakozhatsz eseményekhez.

Napló

A Diary (naplóban) látni fogod a jelenlegi hetet, és az elmúlt négy, valamint a következő négy hetet. Válassz ki egy napot az aznapi edzések, az edzés összefoglaló és az elvégzett tesztek megtekintéséhez. Megtekintheted a tervezett edzéseidet is.

Beállítások

A Beállításokban (Settings) a következőket szerkesztheted:

 • Sport profilok
 • Fizikai beállítások
 • Általános beállítások
 • Óra beállítások

További információkért lásd: Settings.

Fitness test

Mérd meg könnyedén edzettségi szintedet a csuklóval való pulzusméréssel, miközben nyugodtan fekszel és pihensz.

További információért lásd: Fitness test (Fitness teszt) csuklóról való pulzusméréssel.

Időzítők

A Timers (időzítők) menüben a következőket találja:

 • Stopper óra: Az M430 stopperóraként is használható. A stopperóra indításához nyomd meg a START (KEZDÉS) gombot. Kör hozzáadásához nyomd meg újra a START (KEZDÉS) gombot. A stopperóra megállításához nyomd meg a BACK (VISSZA) gombot. A stopperóra nullázásához tartsd lenyomva a LIGHT (VILÁGÍTÁS) gombot.
 • Intervallum-időzítő: Állítsd be az idő és/vagy távolság alapú intervallum-időzítőket a munka és a pihenők precíz időzítésére az edzéseid során. További információért lásd: Start a Training Session (edzés indítása).
 • Edzés befejezésének megbecslése: Érd el célidődett egy meghatározott távolságnál. Állíts be egy távolságot az edzéshez, és az M430 meg fogja becsülni sebességed alapján az edzés befejezési idejét. További információért lásd: Start a Training Session (edzés indítása).

Kedvencek

A Favorites (kedvencek) lehetőség alatt edzési célokat találsz, melyeket kedvenceidként elmentettél a Flow webes felületen.

További információkért lásd: Favorites.

My heart rate (Pulzusom)

A My heart rate (Pulzusom) menüben ellenőrizheted a jelenlegi pulzusodat, anélkül, hogy elindítanád az edzést. Csak húzd meg a csuklópántodat, nyomd meg a START gombot, és egy pillanat alatt láthatod a jelenlegi pulzusodat. A kilépéshez nyomd meg a BACK (vissza) gombot.