Ön itt van: Beállítások > Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Az szoftvere frissíthető, hogy az naprakész maradjon. A szoftverfrissítéseket az M430 működésének fejlesztésére készítik. Tartalmazhatnak fejlesztéseket a meglévő funkciókhoz, vagy teljesen új funkciókat, javításokat. Javasoljuk, hogy minden új verzió megjelenésekor frissítsd az M430 szoftverét.

A szoftverfrissítés miatt nem veszítesz adatokat: A szoftver frissítése előtt az M430-on található legfontosabb adataid a Flow webes felületreszinkronizálódnak.

Mobil eszközzel vagy tablettel

A szoftverfrissítést mobil eszközzel is elvégezheted, ha a Polar Flow mobil alkalmazással szinkronizálod edzési és aktivitási adataidat. Az alkalmazás értesít, ha van elérhető frissítés, és végigvezet annak telepítésén. Javasoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt csatlakoztasd az M430 készüléket egy áramforráshoz, hogy a frissítés zavartalan legyen.

A szoftverfrissítés a kapcsolat minőségétől függően körülbelül 20 percet vehet igénybe.

Számítógéppel

Akárhányszor egy új szoftver verzió elérhetővé válik, a FlowSync értesít, ahogy a M430-at a számítógépedhez csatlakoztatod. A szoftverfrissítések a FlowSync szoftveren keresztül töltődnek le.

A szoftverfrissítéshez:

  1. Dugd be az M430-at a számítógépbe.
  2. A FlowSync megkezdi adataid szinkronizálását.
  3. A szinkronizálás után, megjelenik egy kérés, hogy frissítsd a szoftvert.
  4. Válaszd a Yes (igen) elemet. Az új szoftver telepítve van (ez eltarthat akár 10 percig is), és az M430 újraindul. Várd meg, amíg a szoftverfrissítés befejeződik, majd válaszd le az M430 készüléket a számítógépről.