Ön itt van: Jellemzők > Sport Profilok

Sport Profilok

A sport profilok az M430-ason található sportokat jelölik. Az M430 készülék gyárilag négy alapértelmezett sport profilt tartalmaz; de a Polar Flow alkalmazásban vagy webes felületen új sportokat adhatsz hozzá a listádhoz, és szinkronizálhatod azokat az M430-ra, ezzel létrehozva kedvenc sportjaid listáját.

Mindegyik sport profilhoz megadhatsz részletesebb beállításokat is. Például, személyre szabott edzési nézeteket hozhatsz létre a sportokhoz, valamint kiválaszthatod, hogy milyen adatokat szeretnél látni edzés közben: kizárólag a pulzust, vagy csak a sebességet és a távolságot—bármi, ami a legjobban illik az edzési szükségleteidhez.

Az M430-ban maximum 20 sport profilod lehet egyszerre. A Polar Flow mobil alkalmazásban vagy a Polar Flow webes felületen található sport profilok száma nem korlátozott.

További információért lásd: Sport profilok a Flow-ban.

A sportprofilok használatával nyomon követheted tevékenységeidet, és láthatod, mennyit fejlődtél különböző sportokban. Edzési előzményeidet és előrehaladásodat a Flow webes felületen ellenőrizheted.

Kérjük vegye figyelembe, hogy számos beltéri sport, csoportos sport and csapatsport profil esetében a látható HR más eszköz számára beállítás alapértelmezetten be van kapcsolva. Ez azt jelenti, hogy a Bluetooth Smart kábelmentes technológiát használó kompatibilis eszközök pl. kondi eszközök követhetik a szívritmusát. Ellenőrizheti hogy melyik sport profil rendelkezik alapértelmezettnek beállított Bluetooth adatközléssel a Polar Sport profil listából. Engedélyezheti vagy tilthatja a Bluetooth adattovábbítást a sport profil beállításoknál.