Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar M430 használati útmutató

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új M430 készülékkel. Az M430 videó oktatóanyag és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/M430 honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar M430 készülékedhez!

A Polar M430 egy GPS-es futó óra csuklóról valópulzusméréssel, a Polar fejlett edzésfunkcióival és 24/7 aktivitáskövetéssel. Az M430 személyre szabott útmutatást és visszajelzést ad edzési és napi aktivitásáról, hogy segítsen céljaid elérésében. A kompakt, beépített GPS rendszer segítségével nyomon követheted tempódat, a megtett távolságot, a magasságot, illetve útvonalat. Amikor a GPS nem elérhető, az M430 a csuklómozdulataid alapján követi a sebességet és a távolságot.

Nem szükséges külön pulzusmérő készüléket használnod; a csukló alapú pulzusmérő funkció segítségével futás közben folyamatosan mérheted pulzusodat.

A 24/7 Aktivitáskövetéssel, kövesd nyomon mindennapos aktivitásodat. Fedezd fel, milyen jótékony hatással van az edzés az egészségedre, és kapj hasznos tippeket a napi aktivitási célok eléréséhez. Maradj kapcsolatban az okos értesítések segítségével; az M430 készülék képes fogadni a bejövő hívások, üzenetek, és alkalmazások értesítéseit.

Hozd ki a maximumot M430 készülékedből

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet M430 készülékedből.

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeidnek és teljesítményednek azonnali áttekintéséhez és visszajelzés azonnali megtekintéséhez, szinkronizáld M430 készülékedet a Flow alkalmazással az edzés után. A Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy hogyan aludtál, és hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán.

Szinkronizáld a Polar Flow webes felületnek elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel. Mindezt megtalálod a polar.com/flow oldalon.