Du er her: Polar Flow > Webservicen Polar Flow > Træningsmål

Træningsmål

Opret detaljerede træningsmål i Flow-webservicen og synkronisér dem til din M400 gennem Flowsync software eller Flow-app. Under træningen er det let at følge vejledningen på enheden.

• Hurtigt mål: Udfyld én værdi. Vælg en varighed, distance eller et kaloriemål.
  • Interval træning: Du kan opdele din træning i intervaller og oprette en anden varighed eller -distance og -intensitet for hver enkelt af dem. Denne er f.eks. til at oprette et intervaltræningspas og tilføje korrekte opvarmnings- og nedkølingsfaser til det.
  • Favoritter: Vælg et mål og føj det til Favoritter for nemt at få adgang til det, hver gang du ønsker at udføre det igen.

Husk at synkronisere dine træningsmål til din M400 fra Flow-webservicen gennem FlowSync eller Flow App. Hvis du ikke synkroniserer dem, er de kun synlige i dagbogen eller listen over favoritter på Flow-webservicen.

Opret et træningsmål

1. Gå ind på Dagbog, og klik på Tilføj > Træning.
  2. I visningen Add training target (Tilføj træningsmål) skal du vælge Quick (Hurtigt), Phased (Interval) eller Favorite (Favorit) (Race Pace (Løbstempo)-mål kan kun synkroniseres til Polar V800).

Hurtig træning

1. Vælg Hurtig
  2. Vælg Sport, indtast Navn på træning (påkrævet), Dato (valgfri) og Tid(valgfri) og evt. Noter (valgfri), du ønsker at tilføje.
  3. Udfyld en af de følgende værdier: varighed, distance eller kalorier Du kan kun udfylde én af værdierne.
  4. Klik på Gem for at tilføje træningen i din Dagbog eller på favoritikonet for tilføje det i dine Favoritter.

Faseopdelt træning

1. Vælg Faseopdelt.
  2. Vælg Sport, indtast Navn på træning (påkrævet), Dato (valgfri) og Tid(valgfri) og evt. Noter (valgfri), du ønsker at tilføje.
  3. Føj faser til dit mål. Vælg distance eller varighed af hver fase, manuel eller automatisk næste intervalstart og intensiteten.
  4. Klik på Gem for at tilføje træningen i din Dagbog eller på favoritikonet for tilføje det i dine Favoritter.

Favoritter

Hvis du har oprettet et mål og føjet det til dine favoritter, kan du bruge det som et planlagt mål.

1. Vælg Favoritter. Dine træningsfavoritter vises.
  2. Klik på den favorit, du ønsker at bruge som skabelon for dit mål.
  3. Vælg Sport, indtast Navn på træning (påkrævet), Dato (valgfri) og Tid(valgfri) og evt. Noter (valgfri), du ønsker at tilføje.
  4. Du kan redigere målet, hvis du ønsker det, eller lade det stå, som det er.
  5. Klik på Opdatér ændringer for at gemme ændringer til favoritten. Klik på Føj til dagbog for at tilføje træningen i din Dagbog uden at opdatere favoritten.

Når du har synkroniseret dine træninger til din M400, kan du se:

• Planlagte træningsmål i Dagbog (nuværende uge og de næste 4 uger)
  • Træningsmål angivet som favoritter i Favoritter

Når du starter dit træningspas, kan du åbne din træning fra Dagbog eller Favoritter.

Der er oplysninger om start af et træningspas under Start et træningspas.