Du er her: Funktioner > Kadence fra håndleddet

Kadence fra håndleddet

Kadence fra håndleddet giver dig mulighed for at få din løbekadence uden en separat skridtmåler. Din kadence måles med et indbygget accelerometer fra dit håndleds bevægelser. Du skal have mindst firmwareversion 1.8 på din M400 for at få denne funktion. Bemærk, at når du bruger en skridtmåler, vil kadencen altid blive målt med den.

Kadence fra håndleddet er tilgængelig i følgende sportsgrene af løbstypen: Gang, løb, jogging, gadeløb, terrænløb, løb på løbebånd, atletikløb og ultraløb

For at se din kadence under et træningspas skal du føje kadence til træningsvisningen af den sportsprofil, du bruger, når du løber. Dette kan gøres i Sportsprofiler på Flow-webservicen.