Du er her: Polar Flow > Appen Polar Flow

Appen Polar Flow

Med appen Polar Flow kan du se en øjeblikkelig visuel fortolkning af dine træningsdata offline lige efter dit træningspas. Den giver dig nem adgang til dine træningsmål og mulighed for at se testresultater. Flow app er den nemmeste måde at synkronisere dine træningsdata på fra din M400 med Flow-webservicen.

Når du bruger appen med din M400, kan du:

• Få et hurtigt overblik over din træning og analysere hver eneste detalje af din præstation med det samme
    • Rutevisning på et kort
    • Træningsudbytte
    • Passets starttid og varighed
    • Gennemsnitlig og maksimal hastighed/tempo, distance, løbeindeks
    • Gennemsnitlig og maksimal puls, samlede pulszoner
    • Kalorier og fedtforbrænding % af kalorier
    • Maksimal højde, opstigning og nedstigning
    • Omgangsdetaljer
  • Se din udvikling med ugentlige opsummeringer i kalenderen
  • Få detaljerede oplysninger om din aktivitet 24/7 (det samlede antal skridt, forbrændte kalorier og timers søvn)
    • Find ud af, hvad du mangler af dit daglige mål, og hvordan du når det
    • Se skridt, forbrændte kalorier og timers søvn
    • Få advarsler om inaktivitet, når det er tid til at rejse og bevæge dig

For at gå i gang med at bruge Flow-appen skal du downloade den fra App Store eller Google Play til din mobil. Gå ind på www.polar.com/en/support/Flow_app for support og flere oplysninger om brug af appen Polar Flow. Inden du tager en ny mobil enhed (smartphone, tablet) i brug, skal den parres med din M400. Få flere oplysninger under Parring.

For at se dine træningsdata i Flow app skal du synkronisere din M400 med den efter dit træningspas. For oplysninger om synkronisering af M400 med Flow app henvises der til Synkronisering.