Du er her: Indstillinger > Opdatering af firmware

Opdatering af firmware

Firmwaren af din M400 kan opdateres. Når som helst en ny firmwareversion er tilgængelig, giver FlowSync dig besked, når du slutter M400 til din computer med USB-kablet. Firmwareopdateringerne downloades gennem USB-kablet og FlowSync-softwaren. Flow-appen giver dig også besked, når ny firmware er tilgængelig.

Der udføres firmwareopdateringer for at forbedre funktionerne i din M400. De kan f.eks. indeholde forbedringer af eksisterende funktioner, helt nye funktioner eller fejludbedringer.

Sådan opdateres firmwaren

For at opdatere firmwaren i din M400 skal du have:

• En konto på Flow-webservicen
  • Installeret FlowSync-software
  • Registreret din M400 på Flow-webservicen

Gå ind på flow.polar.com/start, og opret din Polar-konto på webservicen Polar Flow, og download og installér FlowSync-softwaren på din pc.

Sådan opdateres firmwaren:

1. Sæt micro USB-stikket i USB-porten i M400, og sæt den anden ende af kablet i din pc.
  2. FlowSync begynder at synkronisere dine data.
  3. Efter synkroniseringen bedes du opdatere firmwaren.
  4. Vælg Ja. Ny firmware installeres (dette kan tage noget tid), og M400 genstarter.

Inden du opdaterer firmwaren, synkroniseres de vigtigste data fra din M400 med Flow-webservicen. Derfor mister du ingen vigtige data under opdatering.